Fotografie: Kim van Klaveren

Strategisch fundament

Word een klantenmagneet

Hoe je binnen 90 dagen je ideale klanten vindt. Zodat je je bedrijf kunt laten groeien, meer mensen kunt helpen en meer impact maakt. Zelfs als je nog geen website hebt of een hekel hebt aan verkopen.

Wat zou er in je bedrijf gebeuren als je een bewezen systeem hebt om consistent klanten aan te trekken?  

Met de juiste strategie kan ondernemen ECHT leuk zijn! In het online programma Strategisch Fundament inclusief 1:1 coaching leer hoe jij je ideale klanten aantrekt, aanspreekt en overtuigd om jouw product of dienst te kopen.

* Starten is weer mogelijk vanaf mei/juni 2021. Meld je nu aan voor de wachtlijst.

Elke keer ben ik weer zo ontzettend trots op de transformaties die de ondernemers die ik help doormaken.

Dat is waar ik het voor doe! Impact maken, door ondernemers zoals jij te helpen impact te maken.

Zo ging Norman Reinhard eind augustus in 4 weken van klanten zoeken naarklanten aantrekken, een volle agenda voor 2020 én een volle pijplijn voor 2021.

Zo besloot Ruben van der Poel zijn baan in loondienst op te zeggen en vol voor zijn eigen hypnotherapie praktijk te gaan. Binnen 4 maanden ging zijn omzet met 200% omhoog.

Zo durfde therapeute Sabine Land de stap te zetten om pakketten te gaan verkopen en verkocht ze binnen één maand de eerste 2 pakketten van € 625. Waardoor ze meer omzet geneerde, haar klanten beter kon helpen én haar klanten betaalden voortaan vooraf.

Robin van Leeuwen volgde eind 2019 het online programma en groeit zo hard dat ze inmiddels vijf mensen aan haar team heeft toegevoegd.

Wat als...

 • Je alleen nog maar werkt met klanten die jij het ALLERBESTE kunt helpen en waar je het LIEFST mee werkt.
 • Je een helder plan hebt hoe je CONSISTENT je ideale klanten aantrekt, zonder elke dag uren actief te zijn op sociale media.
 • Je weer helderheid, focus en vertrouwen voelt.
 • Je niet meer gestresst bent of je wel genoeg waarde levert en jezelf niet meer voorbij loopt.
 • Je makkelijker en meer geld verdient op korte termijn.

Of je nu een hekel hebt aan verkopen of niet, elke ondernemer kan een magneet voor klanten worden!

In het Strategisch Fundament online programma leer ik je dit graag!

"Ik heb meer dan 50 bedrijven helpen groeien in klanten, omzet en winst (+50-1000%) door strategisch marketingadvies en deel met jou wat echt werkt!"

In de afgelopen 9 jaar heb ik zowel START-UPS als MULTINATIONALS succesvol geholpen met groeien. Ik heb marketingstrategieën ontwikkeld voor o.a.:
 • online reisorganisaties (e-commerce)
 • kappersopleidingen (onderwijs)
 • industriële machines & automatisering (productleveranciers)
 • ondernemingsorganisatie (non-profit)
 • online marketeers & creative agencies (marketing)
 • hypnotherapeuten & healers (mental health)
 • life coaches (mental health)

Schiet niet meer met hagel, in de HOOP raak te schieten.

Wees gerust. Zelfs multinationals hebben hun marketingstrategie niet altijd stevig staan. Er staat een huis, maar de fundering is zwak.
 
Op basis van mijn 9+ jaar praktijkervaring en de bewezen Karmic Marketing formule heb ik mijn eigen marketingstrategie methode ontwikkeld. Eentje waarvan zowel jij als je klant blij wordt!

Een strategisch fundament kan jouw inkomsten makkelijk verdubbelen.

Ik leer jou heel graag hoe je nieuwe klanten aantrekt, zelfs als je een HEKEL hebt aan verkopen. Sound good right?
sparkle digital business consultancy organisatieadvies lotte schoots

Na het Strategisch Fundament heb jij:

✅  GEEN angst meer om je aanbod te promoten

✅  Een stevig fundament voor een succesvol bedrijf

✅  De kennis om in het hoofd van je ideale klant te kruipen, zodat ze volmondig JA zeggen

✅  Vertrouwen in je aanbod en je strategie; je weet dat klanten zullen komen als je de strategie uitvoert

In 90 dagen leer je:

1. Jouw waarom + verhaal
We starten met JOU als ondernemer. Je bedrijf is hoogstwaarschijnlijk het MIDDEL om je ideale leven te leven. Niet het doel. Aangezien je bedrijf een groot deel is van jouw leven, is het belangrijk dat je hoofd, hart en handen hierin samenkomen.

Oftewel: in lijn zijn met je behoeftes, verlangens, kennis, ervaring, vaardigheden, passie én missie.

Je gaat aan de slag met het helder krijgen wat jouw intentie is met je bedrijf, wat jouw WHY is en duiken in jouw verhaal.

2. Jouw ideale klant
Aanscherpen WIE je ideale klant is en wat zijn/haar problemen en verlangens zijn. Kies een SPECIFIEKE niche en word gekozen! Als jij niet kiest, word je nooit een klantenmagneet.

Ik leer je in 6 bewezen stappen om je ideale klant te identificeren. Iemand die PERFECT bij jou past én die bereid is jou te betalen voor je WAARDE wat zorgt voor een mooi inkomen.

3. Jouw boodschap + aanbod
In deze module ga je aan de slag met helder krijgen welk URGENT probleem je oplost voor jouw ideale klant, wat jouw boodschap is en hoe jij het probleem ANDERS en BETER dan anderen oplost (jouw X-factor en aanbod).

Een goede boodschap versnelt je marketingbereik, vermindert je marketingkosten en vergroot je marketing engagement (connectie/verbinding).

En wat zijn de 3 redenen waarom mensen bij JOU kopen?

 • Ze kennen je (KNOW)
 • Ze vinden je leuk (LIKE)
 • Ze vertrouwen je (TRUST)

4. Jouw marketingstrategie
Elk bedrijf heeft als doel om verkopen te realiseren, oftewel mensen helpen met winst. Om van je ideale potentiële klant een betalende klant te maken, zal een transformatie moeten plaats vinden. Zodat deze persoon overtuigd is dat hij/zij een probleem heeft, waar jij hem/haar het beste bij kunt helpen.

In deze module leer je de 5 marketingfases, HOE en WANNEER je je potentiële klant aanspreekt, hoe je eenvoudig leads verzamelt en hoe je door ethisch overtuigen je lead nu “JA” laat zeggen op jouw mega waardevolle aanbod.

Ook leer je hoe je ONBETWISTBAAR bewijs verzamelt van de waarde van jouw product of dienst en daarmee jouw betrouwbaarheid vergroot.

Het resultaat is dat je een concreet en helder marketing plan.

200523_brandingshootdag-lotte-025

Deze ondernemers gingen je voor!

Het strategisch fundament is NIET voor jou als...

 • Je niet bereid bent om eigen verantwoordelijkheid te nemen voor je leven én business

 • Je vaak in de slachtofferrol kruipt

 • Je niet gelooft dat je kunt bereiken wat je wilt en in je eigen enorme potentieel

 • Je niet vol vertrouwen geld in jezelf durft te investeren

 • Je niet bereid bent om ALL-IN te gaan

 • Je altijd een excuus hebt in plaats van een resultaat

 • Je jouw succes op de schouders legt van een coach

 • Je niet bereid bent om 3 uur per week tijd te maken om AAN je bedrijf te werken

A powerhouse of digital marketing and business genius, Lotte Schoots is a woman you want on your side. She’s heart-centered, results-oriented, and beyond brilliant.”

ALEX MANDOSSIAN
Founder of MarketingOnline.com

Wat krijg je allemaal als je instapt?

 • 1 jaar toegang tot het online programma ‘Strategisch fundament’ met daarin de bewezen formule om een klantenmagneet te worden. Ter waarde van € 1.500.
 • Elke twee weken een online coaching sessies van 45 min. via Zoom (6 in totaal), waarin we je huiswerkopdrachten bespreken, je mij vragen kunt stellen en ik je coach. Je ontvangt ook de opnames. Ter waarde van € 900.
 • Drie maanden lang hebben we wekelijks contact per mail of app om jouw successen te vieren en heb je de mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen die ik z.s.m. (binnen 5 werkdagen) beantwoord. Ter waarde van € 300.
 
Totale waarde: € 2.700 excl. btw

Jouw investering

De investering voor het Strategisch Fundament inclusief 6 online coach sessies is nu € 1.497 excl. btw. Of 3 termijnen van slechts € 555 excl. btw.

Let op! Omdat ik je persoonlijke begeleiding geef is er beperkt plek.

* Starten is weer mogelijk vanaf mei/juni 2021. Meld je nu aan voor de wachtlijst.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Voor ondernemers die diensten aanbieden zoals coaching, advies of therapie met een inconsistente omzet tussen € 1.000 – € 3.000 per maand.

Het geeft niet als je nog geen website hebt. Dat is juist gunstig! Vaak is het resultaat van het Strategisch Fundament dat er wijzigingen moeten worden doorgevoerd op de website. Houd hier rekening mee.

De reden dat ik niet zoveel mensen toe laat heeft te maken met het feit dat je veel persoonlijke aandacht van mij krijgt.

Twijfel je of het geschikt voor je is?
Ook dan kun je gewoon het aanmeldformulier invullen. Als ik denk dat je een match bent plannen we vervolgens een kennismakingsgesprek en laat ik je eerlijk weten of het programma 100% geschikt is voor jou.

Zo niet, dan geef ik je advies wat de meest geschikte volgende stap voor je is.

Goede vraag! Het is namelijk mijn hoogste prioriteit dat jij alleen instapt als je 100% geschikt bent voor mijn programma. Ik zou het zonde vinden als je een programma aanschaft wat niet bij je past.

Het is voor mij altijd win-win of no deal. :-)

Wanneer is het slim om het WEL te doen?

 • Je biedt op dit moment diensten aan zoals coaching, advies of therapie en hebt een inconsistente omzet tussen € 1.000 – € 3.000 per maand.
 • Je hebt een hekel aan verkopen, maar wel een groot verlangen om een grote impact te maken.
 • Je voelt je overweldigd door alle e-books, trainingen en webinars over bedrijfsgroei & marketing. Je verlangt naar helderheid, rust en focus.
 • Je bent klaar met hagel schieten en het hopen op nieuwe klanten. Je hebt behoefte aan een strategisch plan hoe je consistent klanten aantrekt, zonder elke dag uren actief te zijn op sociale media.
 • Je werkt op dit moment voornamelijk IN je bedrijf en hebt eigenlijk geen tijd om AAN de ontwikkeling van je bedrijf te werken.
 • Je voelt je soms alleen. Je hebt behoefte aan een sparring partner, adviseur en cheerleader in 1.
 • Je wilt alleen nog maar werkt met klanten die jij het allerbeste kunt helpen en waar je het liefst mee werkt.
 • Je loopt jezelf op dit moment vaak voorbij en voelt je vaak gestresst. Je twijfelt regelmatig aan jezelf of je wel genoeg waarde levert, waardoor je veel meer geeft aan je klanten dan je initieel had afgesproken.
 • Je vast loopt in je bedrijf, doordat je omzet nu 100% van jouw gewerkte uren afhankelijk is. Je wilt graag verder groeien, meer mensen helpen, maar weet niet hoe.
 • Je wilt makkelijker en meer geld verdienen op korte termijn.

Wanneer is het beter om NIET te doen?

 • Je durft niet vol vertrouwen geld in jezelf te investeren.
 • Je bent niet bereid om 3 uur per week tijd te maken om AAN je bedrijf te werken
 • Je gelooft niet dat je kunt bereiken wat je wilt en in je eigen enorme potentieel
 • Je bent niet bereid bent om eigen verantwoordelijkheid te nemen voor je leven én business

Ben je ervan overtuigd dat je een match bent voor een samenwerking met Lotte, alleen twijfel je nog of dit traject voor jou het meest geschikt is?

Ook dan kun je gewoon het aanmeldformulier invullen. Als ik denk dat je een match bent plannen we vervolgens een kennismakingsgesprek en laat ik je eerlijk weten of het programma 100% geschikt is voor jou.

Zo niet, dan geef ik je advies wat de meest geschikte volgende stap voor je is.

Lucky you! Het online programma bestaat voornamelijk uit tekst, afbeeldingen en opdrachten. Ik heb het zo concreet en helder mogelijk gemaakt.

Het advies is MINIMAAL 2 uur per week te reserveren voor het online programma + 1 uur voor de coaching sessies.

De minimale tijdsinvestering is dus 2-3 uur per week gedurende 12 weken.

Je houdt 1 jaar toegang, dus kunt op een later moment de trainingen opnieuw volgen.

En je profiteert mee van de upgrades die ik blijf doorvoeren!

Op het moment dat ik je (eerste) betaling ontvangen heb, krijg je z.s.m. toegang tot het online programma.

De eerste coachingsessie plannen we samen in en is afhankelijk van mijn beschikbaarheid.

Het traject duurt ongeveer 12 weken (max. 90 dagen).

Om te kijken of mijn programma 100% voor jou geschikt is, wil je vragen om de vragen op het aanmeldformulier zo goed mogelijk te beantwoorden.

Nadat je die hebt ingevuld en ik denk dat je een match bent neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een 1 op 1 sessie om te kijken of dat ook echt zo is.

Ik zou het zonde vinden als je een programma aanschaft wat niet bij je past!

Ja, dat kan! Je kunt in drie termijnen van € 555 excl. btw betalen.
Of in een keer € 1.497 excl. btw (en € 168 besparen).

Ja, dat kan. Alleen kan ik je niet garanderen dat je nog voor de huidige prijs kunt instappen.

Als je nu in stapt krijgt je 1 jaar toegang, dus je kunt op een later moment de trainingen opnieuw volgen. En je profiteert mee van de upgrades die ik doorvoer!

We bepalen in overleg de startdatum voor de coaching sessies. Dit is afhankelijk van mijn beschikbaarheid.

Hoeveel ongelezen gratis e-books heb jij op je computer staan? Precies, heel veel.

Ik geloof heel sterk in de combinatie van een online programma én 1:1 coaching, omdat dit zorgt voor de stok achter de deur om de nieuwe kennis ook daadwerkelijk te IMPLEMENTEREN.

Op een schaal van 1-10, was jij een 10 gecommit bij het vorige online programma dat je hebt gekocht? Heb je alle trainingen gevolgd en opdrachten geïmplementeerd?

Ik WEET dat mijn unieke marketingstrategie werkt. Alleen ik kan niet garanderen dat jij dezelfde resultaten boekt als bovenstaande oud-deelnemers, omdat dit o.a. afhankelijk is van jouw toewijding, doorzettingsvermogen en betrouwbaarheid.

Ik kan je de elektriciteit geven die je nodig hebt om een magneet voor klanten te worden. Maar JIJ zult de knop om moeten zetten.

Ik sta langs de lijn, jij staat in het veld!

Als jij dit keer wél ALL-IN wilt gaan en gelooft in jouw ENORME potentie, dan gaat het traject je gegarandeerd een stap vooruit opleveren.

Ik kan niet beloven hoeveel vooruit, maar ik kan je wel garanderen wat het je kost door GEEN actie te ondernemen. Een gemiste kans en meer frustratie.

Waarschijnlijk zijn je gemiste inkomsten per maand, al hoger dan de investering in dit programma.

It’s up to you ;-).

1. Jouw waarom + verhaal
We starten met JOU als ondernemer. Je bedrijf is hoogstwaarschijnlijk het MIDDEL om je ideale leven te leven. Niet het doel. Aangezien je bedrijf een groot deel is van jouw leven, is het belangrijk dat je hoofd, hart en handen hierin samenkomen.

Oftewel: in lijn zijn met je behoeftes, verlangens, kennis, ervaring, vaardigheden, passie én missie.

Je gaat aan de slag met het helder krijgen wat jouw intentie is met je bedrijf, wat jouw WHY is en duiken in jouw verhaal.

2. Jouw ideale klant
Aanscherpen WIE je ideale klant is en wat zijn/haar problemen en verlangens zijn. Kies een SPECIFIEKE niche en word gekozen! Als jij niet kiest, word je nooit een klantenmagneet.

Ik leer je in 6 bewezen stappen om je ideale klant te identificeren. Iemand die PERFECT bij jou past én die bereid is jou te betalen voor je WAARDE wat zorgt voor een mooi inkomen.

3. Jouw boodschap + aanbod
In deze module ga je aan de slag met helder krijgen welk URGENT probleem je oplost voor jouw ideale klant, wat jouw boodschap is en hoe jij het probleem ANDERS en BETER dan anderen oplost (jouw X-factor en aanbod).

Een goede boodschap versnelt je marketingbereik, vermindert je marketingkosten en vergroot je marketing engagement (connectie/verbinding).

En wat zijn de 3 redenen waarom mensen bij JOU kopen?
 • Ze kennen je (KNOW)
 • Ze vinden je leuk (LIKE)
 • Ze vertrouwen je (TRUST)

4. Jouw marketingstrategie
Elk bedrijf heeft als doel om verkopen te realiseren, oftewel mensen helpen met winst. Om van je ideale potentiële klant een betalende klant te maken, zal een transformatie moeten plaats vinden. Zodat deze persoon overtuigd is dat hij/zij een probleem heeft, waar jij hem/haar het beste bij kunt helpen.

In deze module leer je de 5 marketingfases, HOE en WANNEER je je potentiële klant aanspreekt, hoe je eenvoudig leads verzamelt en hoe je door ethisch overtuigen je lead nu “JA” laat zeggen op jouw mega waardevolle aanbod.

Ook leer je hoe je ONBETWISTBAAR bewijs verzamelt van de waarde van jouw product of dienst en daarmee jouw betrouwbaarheid vergroot.

Het resultaat is dat je een concreet en helder marketing plan.

5. We vieren al jouw successen. Van klein tot groot.
Dit is geen module, maar wel een CRUCIAAL onderdeel van het traject.

Waar je je op focust groeit. Vandaar dat we veel aandacht besteden aan al jouw successen en overwinningen!

Ga je ervoor?

Diep van binnen weet je al wat het antwoord is. Ook al vind je het mega spannend. 


Take the leap and the Universe will catch you!
Dit is echt zo, weet ik uit ervaring. Juist de investeringen die ik het meest spannend vond om te doen, hebben me het allermeest gebracht. Het zorgde ervoor dat ik ALL-IN ging. Ik maakte alle opdrachten, volgde alle trainingen, vergrootte stapje voor stapje mijn comfort zone.

De mantra “willen is kunnen” hielp mij om 3 marathons te lopen.

Als je een heel groot verlangen hebt en de stappen zet die nodig zijn om dit te bereiken, is jouw succes onvermijdelijk!

Als je blijft doen wat je altijd al deed, zul je krijgen wat je altijd al kreeg. Als je daar oke mee bent, helemaal prima!

Groei jij niet, dan groeit je bedrijf ook niet.


Maar als je andere resultaten wilt dan je nu hebt, zul je iets anders moeten doen.

Ik adviseer je in ieder geval het aanmeldformulier in te vullen. Vervolgens plannen we een kennismakingsgesprek en laat ik je eerlijk weten of het programma 100% geschikt is voor jou.

Zo niet, dan geef ik je advies wat de meest geschikte volgende stap voor je is.

HEB JE NOG VRAGEN OF TWIJFELS, VOORDAT JE JE AANMELDT?

Blijf er niet mee rondlopen. Mail mij even op hello@sparkle-digital.com

Liefs Lotte

200523_brandingshootdag-lotte-002

Dit traject is alleen succesvol met 100% commitment. Een HELL YES dus.

Als je het verlangen voelt om lekker te knallen, laat dan je commitment zien en meld je nu aan! 👇🏼