Over

Lotte Schoots

Als je mensen wilt helpen, moeten ze weten dat je bestaat.

Hey, ik ben Lotte.

Ik ben een online marketing & business strateeg die high-impact therapeuten en coaches helpt van verborgen schat naar een stralende diamant… en zelfs wereldverbeteraar.

Mensen komen naar mij met dromen zoals…
  • Consistent klanten aan te trekken, zonder elke dag uren actief te zijn op sociale media.

  • Bouwen van een online bedrijf… om plaats-onafhankelijk te kunnen werken.

  • Een enorme positieve impact te maken op het leven van 1.000+ mensen met je unieke gave en boodschap.

  • Je bedrijf succesvol te laten groeien, door slimmer te werken i.p.v. harder. Meer omzet, in minder tijd.

  • Financiële vrijheid én genoeg tijd voor ontspanning & plezier, je relaties, je gezondheid en je persoonlijke groei.

Is dit iets waar jij ook van droomt?

Ik ben hier om je te vertellen dat dit mogelijk is. Deze dromen zijn uitgekomen voor mijn klanten.

Zij brengen hun talent en doen het werk. Ik open deuren en help hen groeien in impact en klanten.

Jij weet ook, diep vanbinnen, dat je voorbestemd bent om een grote impact te maken.

Wellicht heb je uitdagingen overwonnen op het gebied van je carrière, je gezondheid of je relaties – en ben je nu vastberaden om andere mensen te helpen hiermee.

Of je hebt ervaren dat je met jouw unieke gave of methode het leven van anderen enorm positief veranderd hebt – en je bent er klaar voor om op grotere schaal mensen te helpen.

Het gaat niet alleen om het geld. Mensen helpen is iets waar jij voor gemaakt bent. Geld is het resultaat voor de hulp die je biedt. Deze missie kan zelfs voelen als een spirituele verantwoordelijkheid.

Dit was ook mijn verhaal…

Ik was altijd verlegen...

Maar dat weerhield me er niet van om groots te denken en mijn dromen achterna te gaan.

Als 10-jarige was het al mijn droom om ‘later’ mijn eigen bedrijf te bouwen en de wereld een stukje mooier te maken. Als oudste kind groeide ik samen met mijn zusje en broertje op in een ondernemersfamilie in het Gelderse Tiel.

In 2011 startte mijn carrière als online marketing professional en ondertussen rondde ik mijn Bedrijfskunde studie af aan de Erasmus Universiteit.

Ik had op 29-jarige leeftijd een top baan als Managing Consultant, woonde in een mooi appartement in ‘de grote stad’ Rotterdam, had al veel van de wereld mogen en al 3 marathons gelopen.

Maar waarom was ik niet gelukkig?

Na diverse signalen van mijn lichaam, besloot ik professionele hulp te zoeken.

Ik ontdekte dat hetgeen waarvan ik altijd dacht dat het mijn zwakte was, een enorme kracht is. Mijn sensitiviteit. Mijn intuïtie.

Jarenlang leefde ik in mijn hoofd en onderdrukte ik mijn emoties en gevoelens.

Ik besloot mijn kans te grijpen en verliet mijn baan voor full-time ondernemerschap. Het was een risico, maar die gok wilde ik wel wagen.

Mijn hart volgen. Vrijheid.

In die tijd kwam ik in aanraking met levenslessen van grote namen als Tony Robbins, Deepak Chopra, Abraham Hicks, T. Harv Eker & Joe Dispenza.

Vervolgens ontdekte ik ondernemers zoals Marie Forleo, Jenna Kutcher, Gabby Bernstein, Jay Shetty – online iconen die mensen helpen hun droombaan te vinden, een bedrijf te starten, hun missie te vinden, hun gezondheid te verbeteren en het loslaten van toxische relaties.

Er ging een nieuwe wereld voor me open…

Ik volgde deze personen op de voet. Bekeek elke social media post, las elke nieuwsbrief en luisterde bijna elke podcast.

Ook las ik meer dan 100 boeken van succesvolle ondernemers. En deze boeken hadden één ding gemeen.

Controle hebben over je gedachtes is de belangrijkste factor voor succes en geluk. Je mindset.

Omdat ik zelf zoveel baat heb (gehad) bij mentale ondersteuning door therapeuten en coaches, voelt het als mijn missie dat jij nóg meer mensen kan helpen en de wereld mooier en gelukkiger te maken.

Vandaag ben ik in staat om met Sparkle Digital de meest geweldige personen te helpen met het groeien van hun bedrijf en najagen van hun dromen.

Terwijl ik accepteer zelf ook altijd een ‘work-in-progress’ te zijn en mij daarom laat begeleiden door geweldige mentors en coaches.

Samen met mijn Amerikaanse mentor Alex Mandossian – de ‘Warren Buffet’ van online marketing. Super trots dat ik van dichtbij van hem kan leren en een jaar na onze kennismaking een van zijn 20 gecertificeerde mentors wereldwijd ben & de 1e in Nederland.

Met Corona Meerman’s hulp, heb ik de sprong gewaagd om Sparkle Digital te starten. Zij liet me inzien dat als ik mijn leven wilde veranderen, ik zelf de regie en verantwoordelijkheid moest pakken. Deze foto is genomen tijdens haar eerste Heart Opening retreat in Bali.

Tijdens het 5-daagse Guerrilla Business Intensive seminar ontmoette ik de liefdevolle Sabine Land. Zij is een geweldige hypnotherapeut en heeft mij enorm geholpen om onverwerkte emoties los te laten.

Ontdekken van mijn gave

Tijdens het proces van het omarmen van mijn sensitiviteit, realiseerde ik mij dat ik een gave had.

Ik kan eenvoudig het grotere geheel overzien en zie deuren waar anderen een muur zien. Gecombineerd met mijn compassie en intuïtie ben ik in staat business opportunities te ontdekken – en vervolgens ondernemers te helpen dit te realiseren.

Ik heb ‘mijn ding’ gevonden.

Toen ik klaar was om mijn bedrijf te lanceren, ben ik enorm gesteund en aangemoedigd door mijn netwerk van vrienden en coaches.

De afgelopen 2 jaar heb ik een succesvol business coaching bedrijf gebouwd. 

Met Sparkle Digital help ik therapeuten en coaches hun bedrijf te groeien, meer impact te maken en meer klanten te helpen.

Een aantal van mijn topklanten en studenten zijn...

corona-meerman

Corona Meerman – leiderschapscoach, psycholoog, (online) cacao ceremonie organisator en docent, heart opening retreats organisator die het leven van meer dan 1.000 mensen wereldwijd verrijkt met haar mooie gaves. 

ruben-van-der-poel-inner-wolf

Ruben v/d Poel – hypnotherapeut & healer, virtuele maagband specialist, HSP coach die binnen een jaar zijn omzet verdrievoudigd heeft en door consistent online zichtbaar te zijn voor potentiële klanten.

Melissa Kanters - Mels Creative Agency

Melissa Kanters – personal branding fotograaf, fashion fotograaf, kunstfotograaf die in december 2019 haar droom realiseerde met de expositie van haar eerste kunstlijn op de Masters of Luxury, de wereld over reist voor haar werk (Bali, Zuid-Afrika), werkt voor o.a. vele modemerken, Olcay Gulsen, Kim Munnecom en Corona Meerman.

Zij brengen hun talent en doen het werk.

Ik help hun nieuwe kansen zien en hun dromen realiseren.

En ik kan jou hier ook mee helpen.

Ik laat ondernemers zoals jij zien hoe je middels online marketingkanalen en je website een consistente stroom ideale klanten werft, je impact vergroot en vervolgens als een stralende diamant je dromen werkelijkheid maakt.

Ik ben trots op de meer dan 20 ondernemers die ik het afgelopen jaar gecoacht hebt en de stappen die zij gezet hebben in de richting van hun droom.

Think big, act small.

– Jason Jennings

Ben jij de verborgen schat voor jouw ideale klant?

Als je meer impact wilt maken en consistent meer klanten wilt werven door het slim inzetten van online marketing kanalen, nodig ik je uit om hier te ontdekken hoe ik met mijn klanten werk.

Lotte's bio

Als marketing strateeg helpt Lotte Schoots therapeuten en coaches groeien in klanten, focus en impact. 

In de afgelopen 9 jaar heeft zij meer dan 50 bedrijven helpen groeien in klanten, omzet en winst door strategisch marketingadvies en implementatie. Van start-ups tot multinationals.

Klanten waar zij o.a. voor gewerkt heeft zijn Sunweb Group, VNO-NCW, Landré, Kalibra International, Kardex Remstar en de Nederlandse Kappersakademie.

Sinds 2019 helpt zij met haar bedrijf Sparkle Digital therapeuten en coaches op een unieke werkwijze groeien.

Op basis van haar jarenlange praktijkervaring en de bewezen Karmic Marketing formule heeft zij haar eigen marketingstrategie methode ontwikkeld. Eentje waarvan zowel jij als je klant blij wordt!

Dit is een combinatie van de outer game (strategie) met de inner game (mindset, routines en karmic management). 

Naast haar werk, heeft zij veel passies zoals Formule 1 en persoonlijke ontwikkeling. Als een multi-passionate in de grote stad (Rotterdam), deelt ze met plezier haar dagelijkse struggles en successen op Instagram.