Over mij

Ik ben Lotte Schoots (29), business strateeg voor ondernemers. Oprichter van organisatie-adviesbureau Sparkle Digital. Maar ook Formule 1 lover, data freak, marathonrenner, wintersporter, mindful, levensgenieter, dromer en out-of-the-box denker. Vol enthousiasme. Met een IT-knobbel en helikopter view.

Ik groeide op in een ondernemersfamilie in het Gelderse Tiel en heb ruim 8 jaar ervaring als professional op het gebied van digital marketing consultancy. In 2013 ben ik afgestudeerd als Bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, met een masterspecialisatie in Entrepreneurship & New Business Venturing.

Het is mijn missie dat ondernemers zoals jij hun dromen kunnen verwezenlijken. Je bedrijf succesvol kunt laten doorgroeien. Jouw boodschap kunt verspreiden. Impact kunt maken in de wereld!

Ik zorg ervoor dat jij zo snel en eenvoudig mogelijk strategisch slimme acties maakt. Zodat je structureel klanten gaat werven, optimaal inspeelt op de digitale ontwikkelingen en snel veranderende omstandigheden!

P1010032-6

Van hagel schieten naar concreet aanvalsplan.

Structureel content creëren, online zichtbaar zijn, vergroot je community, funnels optimaliseren: de adviezen die ondernemers vaak krijgen als ze online meer klanten willen werven. Dat is prima, maar meer klanten werven begint met een duidelijk doel en aanvalsplan. Dat los je niet op met oneindige content productie en online zichtbaar zijn. Dan ben je alleen maar met hagel aan het schieten, in de ‘hoop’ dat je een keer raak schiet. Als digitaal strateeg help ik ondernemers met het ontwikkelen en uitvoeren van een duurzame data-gedreven online strategie, het fundament voor je bedrijf.

Dit doe ik middels mijn online programma Build your digital foundation, VIP adviesdagen en coachingstrajecten.

Kenmerken van mijn werkwijze

  • Strategisch, data-gedreven & resultaatgericht
  • Sensitief betrokken & oprecht
  • Scherp, analytisch & oplossingsgericht

Mijn unieke talent is om het goud in jouw organisatie te ontdekken en het internet voor je te laten werken om dit te verkopen.

sparkle digital business consultancy lotte schoots organisatieadvies

In de pers

De beste tip vanuit jouw expertise die elke goaldigger verder helpt… Tracking. Elke succesvolle strategie begint bij… DATA. Verzamel websitestatistieken met informatie over verkeersbronnen, websitegebruik en conversies en aankopen op je website.

Stel je voor...

… dat je de kracht van het internet vóór je laat werken. Je structureel (24/7) je ideale klanten aantrekt. Je een ijzersterk strategisch fundament hebt gecreëerd voor je bedrijf, waarmee je flexibel bent en snel kunt inspelen op digitale ontwikkelingen en veranderingen in de markt. Je omzet is gegroeid. Je inkomen is gegroeid. Je ervaart overvloed. Je hebt weer rust in je hoofd en lijf. Je bent een stap dichter bij je droom. Jouw grote missie. Door je focus en gerichte actiestappen heb je meer vrije tijd. Je bruist van de nieuwe ideeën. Je hebt weer super veel plezier in het ondernemen. Je straalt!

sparkle digital lotte schoots business consultancy organisatieadvies

Jouw digitale business consultant

Met Sparkle Digital geef ik onafhankelijk strategisch organisatie-advies met een specialisatie in digitale vraagstukken.

Door een flexibele, snelle en kwalitatieve sparringpartner te zijn help ik met Sparkle Digital ondernemers om concurrerend te blijven in de markt.

Sparkle Digital fungeert als missende schakel voor ondernemers en zet kennis, vaardigheden en ervaring in om ondernemers betere strategische beslissingen te laten maken.

Visie

Het is van levensbelang voor elk bedrijf om online vindbaar en zichtbaar te zijn voor je ideale klant. In een tijd waarin we aan Google of Siri vragen waar de dichtstbijzijnde schoenmaker zit, waarin we nog maar amper live naar televisie kijken en generatie Z zelfs al niet meer gewoon ‘belt’ of mailt’, is flexibiliteit en aanpassingsvermogen van een bedrijf cruciaal.

Je moet als ondernemer snel kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. Nieuwe toetreders tot je markt kunnen uit onverwachte hoeken komen, maar ook klantgedrag verandert mega snel. Nieuwe kansen ontstaan door digitale ontwikkelingen.

Ondanks de digitalisering, of misschien wel dóór de digitalisering, is persoonlijk contact belangrijker dan ooit! Het aangaan van echte relaties met je klant, het opbouwen van een vertrouwensband, het delen van persoonlijke updates en content.

Laat jij de mogelijkheden van de digitale revolutie al voor je werken? Structureel (24/7) nieuwe leads generen? Continue optimalisaties op basis van data? Als ondernemer kun je niet langer je kop in het zand steken. Je moet mee gaan op de sneltrein die de digitale transformatie heet.

De digitale revolutie wacht op niemand!