Over

Fotografie: Kim van Klaveren

Lotte Schoots

Mijn naam is Lotte (30), ik ben virtual business coach voor therapeuten & coaches. Met Sparkle Digital help ik sinds 2019 purpose-driven ondernemers groeien en impact maken met hun bedrijf middels strategisch advies & coaching.

Ik groeide op in een ondernemersfamilie in het Gelderse Tiel. In 2013 ben ik afgestudeerd als Bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, met een masterspecialisatie in Entrepreneurship & New Business Venturing.

Ook heb ik 9 jaar ervaring als digital marketing professional. Ik heb als consultant zowel start-ups als grote internationale organisaties geholpen met groeien. Opdrachtgevers waar ik o.a interim voor gewerkt heb: Sunweb Group, VNO-NCW, Landré, Kalibra International, Kardex Remstar Benelux en de Nederlandse Kappersakademie.

Het is mijn missie dat ondernemers zoals jij hun dromen kunnen verwezenlijken. Je bedrijf succesvol kunt laten doorgroeien. Jouw boodschap kunt verspreiden. Impact kunt maken in de wereld!

Kenmerken van mijn werkwijze

  • Strategisch, data-gedreven & resultaatgericht
  • Sensitief, betrokken & oprecht
  • Scherp, analytisch & oplossingsgericht

Het is mijn talent om het goud in jouw organisatie te ontdekken. Samen bedenken we slimme oplossingen voor de knelpunten die je nu belemmeren om door te groeien.

Fotografie: Kim van Klaveren

Aanbevelingen