Over mij

P1010032-6

Lotte Schoots

Mijn naam is Lotte Schoots (29), ik ben business consultant voor ondernemers. Met Sparkle Digital help ik sinds 2019 ondernemers groeien in omzet en impact door strategisch business & marketing advies. Meer resultaat in minder tijd.

Ik groeide op in een ondernemersfamilie in het Gelderse Tiel. In 2013 ben ik afgestudeerd als Bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, met een masterspecialisatie in Entrepreneurship & New Business Venturing.

Ook heb ik 8+ jaar ervaring als digital marketing professional. Ik heb als consultant zowel start-ups als grote internationale organisaties geholpen met groeien. Opdrachtgevers waar ik o.a interim voor gewerkt heb: Sunweb Group, VNO-NCW, Landré, Kalibra International, Kardex Remstar Benelux en de Nederlandse Kappersakademie.

Het is mijn missie dat ondernemers zoals jij hun dromen kunnen verwezenlijken. Je bedrijf succesvol kunt laten doorgroeien. Jouw boodschap kunt verspreiden. Impact kunt maken in de wereld!

In de pers

De beste tip vanuit jouw expertise die elke goaldigger verder helpt… Tracking. Elke succesvolle strategie begint bij… DATA. Verzamel websitestatistieken met informatie over verkeersbronnen, websitegebruik en conversies en aankopen op je website. Lees het hele interview >>>

Kenmerken van mijn werkwijze

  • Strategisch, data-gedreven & resultaatgericht
  • Sensitief betrokken & oprecht
  • Scherp, analytisch & oplossingsgericht

Het is mijn talent om het goud in jouw organisatie te ontdekken. Samen bedenken we slimme oplossingen voor de knelpunten die je nu belemmeren om door te groeien.

sparkle digital business consultancy lotte schoots organisatieadvies

Aanbevelingen