Referenties

Hoe anderen werken met mij hebben ervaren

A powerhouse of digital marketing and business genius, Lotte Schoots is a woman you want on your side. She’s heart-centered, results-oriented, and beyond brilliant.”

ALEX MANDOSSIAN
Founder of MarketingOnline.com

“Samen met Lotte heb ik de onmisbare strategische basis gebouwd voor mijn nieuwe bedrijf Manevesto. 

Voor onze samenwerking wist ik al heel helder wat ik te bieden had met mijn nieuwe concept. Alleen vond ik het lastig hoe ik dit in woorden moest uitdrukken zodat ik meer klanten zou aantrekken, aanspreken en overtuigen.

Het resultaat is dat ik nu veel meer helderheid, focus en vertrouwen in mijn aanbod heb. Ik ontdekte dat ‘hoe kom je gratis in de media’ de rode draad is in mijn eigen verhaal en dat alles wat ik doe daar onder valt. Ik merk nu dat de mensen die ik spreek hier echt behoefte aan hebben. Vanuit deze nieuwe invalshoek heb ik een webinar georganiseerd, die resulteerde in meer dan 250 inschrijvingen zonder te adverteren!

Wat Lotte bijzonder maakt als coach is dat ze een fijne sparring partner en adviseur is vanwege haar strategische kennis. Ze durft haar mening te geven en gaf mij de juiste tools om mijn positionering en boodschap aan te scherpen.”

EVE TOMASZEWSKI
Manevesto • Publiciteitsstrateeg, auteur Goaldigger Mindset en voormalig founder The Goaldiggers Club

“In 4 weken ging ik van klanten zoeken… naar ideale klanten aantrekken én een overvolle agenda.

Voordat ik met Lotte aan de slag ging aan het einde van de (corona-)zomer, had ik een relatief lege agenda en weer zin in grote projecten. Ik had alleen te maken met sterke concurrentie en werkte veel met tussenpartijen.

Ik had behoefte aan een goede marketingstrategie om klanten aan te trekken. Ook wilde ik een groeistrategie bepalen, zodat ik in de toekomst een team kan bouwen. Door andere developers op te leiden kan ik mijn kennis delen (wat ik super leuk vind!) en zelf meer aan de groei van mijn bedrijf werken.

Met behulp van het Strategisch Fundament programma en de 1-op-1 coaching heb ik een duidelijke focus bepaald. Zowel op het gebied van mijn ideale klanten als mijn diensten. Ik heb de modules meteen in de praktijk gebracht.

Het resultaat? De groei gaat zo hard, dat ik nu al handen tekort kom! Mooie grote opdrachten komen op mijn pad en ook voor volgend jaar (!) heb ik al een volle pijplijn met potentiële klanten. Ook leverde het me meer vrije tijd en aandacht voor mijn gezondheid op.”

NORMAN REINHARD
CodeBros.nl • Web developer • Automatisering werkprocessen voor e-commerce bedrijven

“Lotte is een heel fijn en integer mens, met een mooie balans tussen ‘hoofd & hart’.

Het grootste probleem waar ik mee zat, was dat ik mijn doelgroep en purpose nog niet helder had. Daarnaast had ik ook allerlei belemmerende gedachten.

Door de samenwerking met Lotte had ik een stok achter de deur om mijn nieuwe business concept helder te krijgen, mijn ideale klant te bepalen en ben ik in de actie-modus gekomen! Ook weet ik nu wat mijn vervolgstappen zijn.

Het was erg bijzonder dat zij vanuit karmic marketing werkt, iets waar ik zelf ook mee bezig ben!”

LOTTE EGBERS
LotteEgbers.nl • Mentor voor moeders met jonge kinderen | Mindfulness-trainer | GZ-psycholoog

“Mijn bedrijf floreert en ik ontdek nieuwe talenten doordat je me stap voor stap nieuwe mogelijkheden laat zien.

Ik ben zó enorm blij dat ik jou op mijn pad tegenkwam! (💃💃twee mooie vrouwen) Eindelijk sta ik ook professioneel in mijn kracht… Mijn klanten stralen ook. Het werkt mooi naar alle kanten door. Als therapeut kan ik zo, de wereld blijer maken. Dank je wel voor mijn stalende praktijk Lotte!”

SABINE LAND
Jouw Essentie • Hypnotherapeut | Healer | Lifecoach | Specialist in relaties & geluk

“Wow, ik ben zo dankbaar dat ik mezelf een coachingstraject van Lotte heb gegeven.

Ze zorgde ervoor dat ik op afstand naar mijn bedrijf kon kijken en de juiste beslissingen kon nemen. Beslissingen die meer rust en overzicht geven in mijn bedrijf en een doordacht aanvalsplan voor 2020.

Ik voel nu dat ik weer de juiste focus heb en zoveel energie en inspiratie heb om in en aan mijn bedrijf te werken.”

CORONA MEERMAN
CoronaMeerman.com • HeartCore leiderschapscoach | Lifecoach | Psycholoog | Trainer

“Met Lotte’s hulp heb ik meer structuur in mijn bedrijf en heeft mijn omzet een flinke boost gekregen (+ 200%).

Ik focus het liefst zoveel mogelijk op mijn passie: mensen helpen om zich gelukkig te voelen. Daarmee bereik ik hele goede resultaten. Maar ik ben natuurlijk ook ondernemer.

Ik had wat blinde vlekken in mijn bedrijf. Lotte heeft me geholpen dit zichtbaar te maken tijdens het coachingtraject, waardoor ik meer focus en rust kreeg in mijn bedrijf.

De samenwerking met Lotte heb ik als prettig ervaren. Ze is een aardige persoonlijkheid en ze weet waar ze het over heeft. Voor mij was het doorslaggevend dat Lotte zich kon inleven in mijn diensten en klanten. Ze gaf advies dat ik echt kon gebruiken. Ik kan je zeker aanraden om met Lotte te werken! “

RUBEN VAN DER POEL
INNER WOLF • Hypnotherapeut | Healer | Virtuele maagband specialist | HSP coach

“Het resultaat van de samenwerking met Lotte is dat ik nu gemakkelijk mijn ideale klanten kan aantrekken en zelfs “nee” kan zeggen tegen opdrachten die niet bij mij passen!

Voordat ik bij Lotte kwam, was mijn agenda overvol. Ik had het erg druk met alles, maar niet per se met de groei van mijn bedrijf. Ik stopte en had meer voldoening en diepgang nodig. Mezelf ontwikkelen. Ik was op zoek naar meer richting en meer focus. Hoe profileer ik mij correct op de markt? Ik wist niet waar ik moest beginnen. Lotte hielp me bij het aanscherpen van mijn bedrijfsstrategie en het bepalen van mijn ideale klant. Hiervoor gebruikte ze simpele modellen, dus ik heb nu veel meer focus en duidelijkheid. Ik kan nu vol vertrouwen en krachtig anderen vertellen wat ik doe. Ik kreeg zelfs tijdens de BNI-netwerkochtend het compliment dat ik mijn bedrijf zo duidelijk kan pitchen.”

LINDA STRAATHOF
LinStra Fotografie • Professioneel fotograaf voor MKB-bedrijven

“Voordat ik met Lotte ging werken, was ik helemaal verdwaald. Ik had overzicht, structuur en focus nodig.

Ik ben van nature nogal chaotisch en ik hou vooral van structuur, maar daar heb ik hulp bij nodig. Lotte heeft me vooral veel inzicht gegeven in mijn producten en wie mijn ideale klant is. Toen dat duidelijk was, vielen er veel stukjes op hun plaats.

Ik vond de manier waarop Lotte me begeleidde erg fijn, ze stelde me de juiste vragen en had hele mooie modellen voor moeilijkere vragen. Ze gaf me super goede en praktische adviezen en tools.

Werken met Lotte gaf mij veel rust en overzicht. Ik verhoogde mijn prijzen en ik optimaliseerde mijn hele website. De focus is terug en ik weet precies op wie ik moet focussen! Heerlijk gevoel.”

MELISSA KANTERS
Mel’s Creative Agency •  Professioneel fotograaf | Branding | Fashion | Art

“Het resultaat van werken met Lotte is dat ik duidelijk heb waar ik nu ben en wat mijn vervolgstappen zijn, zodat ik meer uit mijn bedrijf kan halen. Zowel qua voldoening als financieel.

Voordat ik bij Sparkle Digital kwam, had ik iemand nodig die echt naar mijn bedrijf en mijn specifieke wensen keek, geen algemeenheden die ik al kende. Ik heb voor Lotte gekozen omdat ik op zoek was naar een vrouwelijke business coach.

Samen hebben we een roadmap gemaakt die echt bij mij paste en haalbaar was. Ik heb het als super fijn ervaren om te sparren met iemand die een andere expertise heeft en echt meedenkt/kijkt. Dat brengt je toch verder dan je denkt!

Wat ik het leukste vond aan de samenwerking was haar enthousiasme en de bevestiging dat ik op de goede weg was.”

SASKIA ZELDENRUST
IkVerwacht • Ouder coach | Familie fotograaf | Belly Art

“Met de steun van Lotte heb ik letterlijk de strategische basis van mijn bedrijf gebouwd en een tactisch plan over hoe en wanneer ik welke marketingkanalen gebruik. En met welke boodschap.

In september 2019 voelde ik de behoefte om mezelf als ondernemer en mijn werk te evalueren: hoe werk ik, wat kan er beter en wat moet ik groeien. Als ondernemer is het belangrijk om jezelf te ontwikkelen en te durven investeren.

Ik besloot toen om met Lotte samen te werken, omdat ze betrouwbaar overkwam, ze weet waar ze het over heeft, ze deelt fijne en nuttige waarde op haar website en social media en heeft een brede marketingachtergrond.

De samenwerking met Lotte zorgde ervoor dat ik meer inzicht heb in mijn bedrijf, waar ik als ondernemer naartoe wil en wat ik daarvoor nodig heb. Ik heb dit vertaald naar een duidelijke strategie voor mijn bedrijf waar over elke stap is nagedacht: doelen, doelgroep en customer journey! Vervolgens heb ik geleerd welke online marketingkanalen ik kan gebruiken in welke fase van de customer journey.

Wat ik leuk vond aan Lotte is dat ze alles heel goed en kalm uitlegt!”

ROBIN VAN LEEUWEN
Jouw Online Marketeer advertising agency • Online Advertising expert | SEA | Social Ads

“Lotte is heel goed in wat ze doet en kan met haar onafhankelijke kijk op nieuwe ideeën komen.

Ze ziet kansen die je misschien zelf niet meer ziet. Nadat ik haar inzichten in mijn strategie had toegepast, resulteerde dit in meer bezoekers en een aanzienlijke verlaging van mijn bounce percentage.

Haar passie is duidelijk zichtbaar, ze staat klaar voor jouw vragen en is open-minded, wat ik erg fijn vind!

MARIËLLE MARKGRAAFF
The Green Guide • Online influencer voor een bewust leven

“Het resultaat van de samenwerking met Lotte is dat ik mijn business model heb verbeterd!

Voordat ik bij Lotte aan de slag ging, wist ik dat er veel te behalen viel qua positionering. Ik had vooral behoefte aan stapsgewijze plannen en duidelijke, stapsgewijze uitleg.

Lotte kwam meteen heel professioneel over, maar op een vriendelijke en behulpzame manier. Ze is spontaan, prettig in de omgang en aardig, maar ook heel intelligent en professioneel.

Ze gaf me tools om het fundament van mijn bedrijf te versterken!”

NINAROSA JUFFERMANS
Denkfabriek Agency • Copywriting | Grafische vormgeving | Website ontwikkeling