Blog

Wat is jouw WAAROM?

Wat is dé reden dat je ’s ochtends je bed uit springt en je dromen achterna gaat? Zelfs op de momenten dat het behoorlijk tegen zit?

Gisteravond las ik een boek van van Dean Graziosi, waarin hij mij een model leerde om achter mijn werkelijke WAAROM te komen… 🏹 Seven Levels Deep ❤️

Waarom is dat belangrijk zul je je afvragen?

Wanneer je tot de kern van je ECHTE waarom komt, ontdek je de belangrijkste factor om je vast te houden aan je doelen. Hoe moeilijk de weg ook is…

Als je exact weet waarom je ’s ochtends op staat en vecht voor je dromen, dan laat je NIETS meer in de weg staan om de persoon te worden ‘you are meant to be’.

Ik ontdekte dat mijn WHY is om mijn volledige potentieel te benutten. In de LEAD van mijn leven te zijn. Altijd keuzes te kunnen maken op basis van mijn hart.

Zo ontdek je jouw WHY:

📍Wat is je droom, doel of verlangen?

1. Waarom is dit belangrijk voor je?

Herhaal deze vraag 7x.

Het antwoord op de 7e vraag is je ECHTE waarom.

Je zult ervaren dat je in het begin met antwoorden vanuit je hoofd komt financiële vrijheid, impact maken, mensen helpen etc.

Op het moment dat er vanalles gebeurt in je lijf, misschien zelfs emoties loskomen, weet je dat je dichterbij je échte waarom komt.

Wat is jouw WHY (nr. 7)? 💌

Deel het hieronder in een reactie!

💖Veel liefs,

Deel dit via:

Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print

Deel je grootste inzicht in een reactie hieronder:

Hi, ik ben Lotte

Als business coach help ik mental health therapeuten en coaches van verborgen schat naar een stralende diamant… en zelfs wereldverbeteraar. 

Lees meer >

Wil je de Karmic Marketing Secrets ontdekken om je bedrijf én impact te boosten?

Ben je er klaar voor om meer impact te maken en meer mensen te helpen?

Nieuwste blogs

Wekelijkse inspiratie in je inbox

Krijg toegang tot Lotte’s nieuwste podcast en waardevolle inspiratie in je mail.

Om je beter en persoonlijker te helpen maakt Sparkle Digital gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het cookiebeleid. Meer informatie