Pick my brain

VIP dag

Als ambitieuze ondernemer kan het best lastig zijn om zelf te bepalen wat de volgende stap is in je bedrijf. Ben je het overzicht even kwijt en zit met je handen in je haar? Heb je dringend behoefte aan helder advies en concrete vervolgstappen? Bruis je van de ideeën, alleen lukt het je maar niet om een keuze te maken en er vol voor te gaan? Mis je iemand om mee te sparren? Zit je zo vol in de operatie dat je geen tijd plant om AAN je bedrijf te werken? Staar je je blind op je eigen bedrijf en behoefte hebt aan een frisse blik?

Speciaal voor jou heb ik de VIP dag ontwikkeld. Tijdens de intensieve 1-op-1 adviesdag nemen we jouw bedrijf onder de loep. 

Voorbeeld thema’s VIP dag:

 • Meer omzet
 • Meer klanten werven
 • Focus & orde in chaos 
 • Nieuw aanbod ontwikkelen
 • Business model aanscherpen

 

P1010096-3
Werkwijze

Stap 1 - Intake

We bespreken wat je doelen zijn, waar je op dit moment mee worstelt en waar je het meest mee geholpen bent.

Stap 2 - VIP dag

Vooraf hebben we duidelijke doelen bepaald en ik heb de agenda gemaakt. We hebben een intensieve 1-op-1 adviesdag waarin we jouw bedrijf onder de loep nemen. We signaleren verbeterpunten en groeikansen. Je gaat naar huis met een concreet actieplan.

Stap 3 - Evaluatie

Na de VIP dag ga je zelf aan de slag met de actiepunten. Na ongeveer een maand plannen we een telefonische feedback sessie, zodat jij al je vragen kunt stellen.

Zet nu een eerste stap:

P1010032-6

Meet the strategist

Lotte Schoots

Business strateeg met een passie voor data en ambitieuze ondernemers transformeren naar digital-ready ondernemers door strategisch organisatie-advies, online marketing tactieken en coaching. Jouw sparring partner én stok achter de deur!

Het is mijn missie dat ondernemers zoals jij hun dromen kunnen verwezenlijken. Je bedrijf succesvol kunt laten doorgroeien. Jouw boodschap kunt verspreiden. Impact kunt maken in de wereld!​

VIP dag

 • Intake: online strategiesessie (t.w.v. € 75)
 • Intensieve 1-op-1 adviesdag van 10 tot 16 uur (t.w.v. € 697)
 • Inclusief lunch en drankjes
 • Inspirerende locatie in of nabij Rotterdam
 • Concreet actieplan & afspraken
 • Online evaluatie sessie (t.w.v. € 147)
 • Beperkte beschikbaarheid. Opties:
  donderdag 21 november 2019
  donderdag 28 november 2019
  dinsdag 4 december 2019
  donderdag 6 december 2019

919 697 euro/ excl. BTW bij betaling in 1x

sparkle digital business consultancy organisatieadvies lotte schoots

Aanbevelingen

"Ik heb met Lotte samengewerkt bij het opzetten van het nieuwe reislabel AlpenReizen. Een marketeer++ die steeds net even dat stapje extra zet. Lotte is vanaf het begin nauw betrokken geweest bij alle stappen. In het begin verkennend en als critical friend, maar al snel als adviseur en sparring partner in het proces van ontwerp en ontwikkeling van AlpenReizen en bij het opzetten van de infrastructuur voor online marketing.

Haar visie, analytisch vermogen, conceptuele denken, maar ook haar actuele kennis op het gebied van online marketing hebben onmiskenbaar bijgedragen aan het neerzetten van een stevig fundament. Vanuit de basis die toen gelegd is, bouwen we nu nog steeds voort.

Ik kijk met veel plezier terug op de samenwerking met Lotte en beveel haar van harte aan!"
Antoinette Jacobs
Eigenaar AlpenReizen
"Lotte heeft van september 2011 tot en met juni 2017 voor Summit Travel gewerkt. Zij combineert op sublieme wijze haar IT-inzicht met een goede visie op de business. Tot op de dag van vandaag plukken we nog de vruchten van haar werkzaamheden en bijdragen.

Sterke punten in het bijzonder: haar analytisch vermogen gekoppeld aan een goed commercieel & bedrijfsmatig inzicht. Kortom: een aanrader om mee samen te werken!"
Robert Flik
Eigenaar Summit Travel
"Lotte heeft mij het verschil laten zien tussen AAN mijn bedrijf werken en IN mijn bedrijf werken. Ze heeft me inzicht gegeven om praktische dingen te automatiseren (zoals facturatie), welke keuzes te maken in mijn aanbod en strategieën hoe ik een grotere doelgroep kan bereiken.

Lotte heeft het talent om heel snel bedrijven (en mensen) te analyseren en door al haar ervaring, te voorzien van de juiste tools en juiste keuze. Dit heeft de groei van mijn bedrijf (workshops en retreats) erg versterkt."
Corona Meerman
Founder CoronaMeerman.com
"Ik heb met Lotte samengewerkt in haar tijd bij Summit Travel. Opvallend was haar diepgaande & bovengemiddelde kennis van SEA en alle andere kanalen die ze aanstuurde. Ze had een duidelijke visie over de optimale middelenmix en baseerde haar beslissingen op data i.p.v. onderbuikgevoel. Het resultaat was een fijne samenwerking, een hoge snelheid van innoveren en natuurlijk mooie groeicijfers. Als je snel meters wil maken met online (marketing), dan kan ik Lotte van harte aanbevelen!"
Martijn Kraan
Founder Brightstep
"Doordat ik al zolang met mijn bedrijf bezig ben en daarnaast parttime werk, wist ik even niet meer wat de volgende stappen waren. 'Zakelijk denken' heb ik niet vanuit huis of op school meegekregen en daarvoor wilde ik graag advies & inspiratie van Lotte. Door het gesprek met Lotte ben ik in gaan zien dat ik veel te moeilijk denk. Zij kwam binnen no time met ideeën die eigenlijk helemaal niet zo gek gevonden zijn én met berekeningen over wat ik er van zou kunnen verwachten. Ze deelt ook haar eigen verhaal en is bekend met mindset en dergelijke, wat ik erg belangrijk vind. Ik zit nu vol ideeën en motivatie om verdere stappen te zetten!"
Mariëlle Markgraaff
Founder TheGreenGuide.nl

Hoe kan ik je nog meer helpen?

Pick my brain

Strategisch advies

Speciaal voor ondernemers die behoefte hebben aan een sparring partner, een frisse blik of advies op het gebied van o.a. bedrijfsstrategie, online marketing tactieken, website optimalisatie, data analyse (Google Analytics), focus bepalen, prioriteiten stellen, nieuw verdienmodel of vernieuwd aanbod.

Build your digital foundation

in 12 weeks

Speciaal voor ondernemers die nog geen concreet aanvalsplan hebben om meer klanten te werven. Als digitaal strateeg help ik ondernemers met het ontwikkelen van een duurzame data-gedreven online strategie, het fundament voor je bedrijf.