P1010014-3

Online programma

Build your digital foundation

Een digitale strategie is fundamenteel voor het succesvol doorgroeien met jouw bedrijf. Je bouwt ook geen huis zonder fundering. In het online programma ‘Build your digital foundation’ leer ik je business strategieën en online marketing tactieken. Laat het het internet vóór je werken.

Ben jij ondernemer en wil jij?

 • Strategisch slimme keuzes maken om door te groeien.
 • Geld verdienen via internet.
 • Slimmer werken i.p.v. harder.
 • Een concreet aanvalsplan. Geen hagelschieten meer.
 • Maandelijks al je vragen stellen aan een business strateeg.
Dit programma is geschikt voor jou als...
 • je al langer dan 1 jaar zelfstandig ondernemer bent.
 • je de discipline hebt om zelfstandig de trainingen te volgen en opdrachten te maken.
 •  je minstens 3 uur per week tijd maakt om AAN je bedrijf te werken.
Inhoud
Modules - Business strategieën

Om te kunnen sturen op resultaat, starten we met een 0-meting door Google Analytics optimaal in te stellen.

Vertaal je verlangens naar concrete doelen. Vervolgens toets je of het met je huidige verdienmodel mogelijk is dit te behalen.

Verfijn je bedrijfsstrategie.

Kwalitatief marktonderzoek met als resultaat een infographic van jouw fictieve ideale klant.

Kwantitatief marktonderzoek met als resultaat o.a. inzicht in het zoekgedrag van jouw ideale klant, inzicht in je belangrijkste verkeersbronnen en inzicht in het websitegebruik van jouw bezoekers.

We gaan de klantreis van jouw ideale klant in kaart brengen in een infographic, op basis van de verzamelde kwantitatieve en kwalitatieve data.

Modules - Online marketing tactieken

Hoe haal je meer klanten en omzet uit je leads? Tactieken, quick wins & tools om je interne conversie te verhogen. 

Al je marketingacties komen uit op je website. Hoe behaal je meer resultaat met je website? Tactieken, quick wins & tools om je website te optimaliseren en je websiteconversie te verhogen.

Ben jij vindbaar als je ideale klant naar jouw oplossing op zoek is? Tactieken, quick wins & tools om beter vindbaar te zijn in zoekmachines als Google & Youtube.

Hoe zichtbaar ben jij voor je ideale klant? Wat is jouw expert status? Tactieken, quick wins & tools om middels content markting waarde te delen met je doelgroep en daarmee vertrouwen op te bouwen bij je ideale klant.

Hoe vergroot jij jouw bereik? Hoe bouw je aan je naamsbekendheid?  Tactieken, quick wins & tools om een groter deel van je ideale klanten kennis met jouw bedrijf te laten maken.

Hoe laat je het internet voor je werken? Wat zijn automatische funnels in? Tactieken, quick wins & tools om middels retargetting campagnes en marketing automation potentiële klanten te begeleiden naar het product of dienst waar ze behoefte aan hebben. Met als doel je omzet te verhogen, door de ‘uitval’ in je salesfunnel terug te halen.

Jouw tijdsinvestering:
2 tot 3 uur per module.

sparkle digital lotte schoots business consultancy organisatieadvies

Build your digital foundation

 • Online programma in e-learning omgeving & app.
 • 12 modules bestaande uit videotrainingen en opdrachten (t.w.v. € 997)
 • Wekelijks nieuwe module beschikbaar
 • Maandelijks mogelijkheid al je vragen te stellen tijdens de live Q&A
 • Besloten community met andere like-minded deelnemers
 • 6 maanden toegang tot cursusmateriaal
 • Start vandaag nog!

997  297 euro / excl. BTW bij betaling in 1x

Aanbevelingen

"Ik heb met Lotte samengewerkt bij het opzetten van het nieuwe reislabel AlpenReizen. Een marketeer++ die steeds net even dat stapje extra zet. Lotte is vanaf het begin nauw betrokken geweest bij alle stappen. In het begin verkennend en als critical friend, maar al snel als adviseur en sparring partner in het proces van ontwerp en ontwikkeling van AlpenReizen en bij het opzetten van de infrastructuur voor online marketing.

Haar visie, analytisch vermogen, conceptuele denken, maar ook haar actuele kennis op het gebied van online marketing hebben onmiskenbaar bijgedragen aan het neerzetten van een stevig fundament. Vanuit de basis die toen gelegd is, bouwen we nu nog steeds voort.

Ik kijk met veel plezier terug op de samenwerking met Lotte en beveel haar van harte aan!"
Antoinette Jacobs
Eigenaar AlpenReizen
"Lotte heeft van september 2011 tot en met juni 2017 voor Summit Travel gewerkt. Zij combineert op sublieme wijze haar IT-inzicht met een goede visie op de business. Tot op de dag van vandaag plukken we nog de vruchten van haar werkzaamheden en bijdragen.

Sterke punten in het bijzonder: haar analytisch vermogen gekoppeld aan een goed commercieel & bedrijfsmatig inzicht. Kortom: een aanrader om mee samen te werken!"
Robert Flik
Eigenaar Summit Travel
"Lotte heeft mij het verschil laten zien tussen AAN mijn bedrijf werken en IN mijn bedrijf werken. Ze heeft me inzicht gegeven om praktische dingen te automatiseren (zoals facturatie), welke keuzes te maken in mijn aanbod en strategieën hoe ik een grotere doelgroep kan bereiken.

Lotte heeft het talent om heel snel bedrijven (en mensen) te analyseren en door al haar ervaring, te voorzien van de juiste tools en juiste keuze. Dit heeft de groei van mijn bedrijf (workshops en retreats) erg versterkt."
Corona Meerman
Founder CoronaMeerman.com
"Ik heb met Lotte samengewerkt in haar tijd bij Summit Travel. Opvallend was haar diepgaande & bovengemiddelde kennis van SEA en alle andere kanalen die ze aanstuurde. Ze had een duidelijke visie over de optimale middelenmix en baseerde haar beslissingen op data i.p.v. onderbuikgevoel. Het resultaat was een fijne samenwerking, een hoge snelheid van innoveren en natuurlijk mooie groeicijfers. Als je snel meters wil maken met online (marketing), dan kan ik Lotte van harte aanbevelen!"
Martijn Kraan
Founder Brightstep
"Doordat ik al zolang met mijn bedrijf bezig ben en daarnaast parttime werk, wist ik even niet meer wat de volgende stappen waren. 'Zakelijk denken' heb ik niet vanuit huis of op school meegekregen en daarvoor wilde ik graag advies & inspiratie van Lotte. Door het gesprek met Lotte ben ik in gaan zien dat ik veel te moeilijk denk. Zij kwam binnen no time met ideeën die eigenlijk helemaal niet zo gek gevonden zijn én met berekeningen over wat ik er van zou kunnen verwachten. Ze deelt ook haar eigen verhaal en is bekend met mindset en dergelijke, wat ik erg belangrijk vind. Ik zit nu vol ideeën en motivatie om verdere stappen te zetten!"
Mariëlle Markgraaff
Founder TheGreenGuide.nl

Hoe kan ik je nog meer helpen?

Pick my brain

Strategisch advies

Speciaal voor ondernemers die behoefte hebben aan een sparring partner, een frisse blik of advies op het gebied van o.a. bedrijfsstrategie, online marketing tactieken, website optimalisatie, data analyse (Google Analytics), focus bepalen, prioriteiten stellen, nieuw verdienmodel of vernieuwd aanbod.

Heb jij behoefte aan strategisch marketing- & organisatieadvies? Laten we kennis maken om te kijken of we een match zijn! Hoe beter wij op elkaar aansluiten, hoe beter de resultaten zijn. Ik ben altijd op zoek naar een win-win situatie, zodat jij zo snel mogelijk je investering terugverdient!

De eerste stap is een persoonlijk 1-op-1 strategiegesprek tussen jou en mij. Elke maand heb ik een aantal tijdslots beschikbaar in mijn agenda voor een vrijblijvende strategiesessie. Via het bovenstaande formulier kun je een strategiegesprek aanvragen. Ik neem vervolgens contact met je op om een afspraak in te plannen.

 In dit gesprek kijken we samen naar wat jij wilt bereiken, waar je nu staat en wat je nodig hebt om dit te realiseren. Ook krijg je persoonlijk advies. Dit videogesprek duurt ongeveer 30 minuten en is geheel vrijblijvend. Mochten we een match blijken, nodig ik je uit om samen te werken!

Kom je er niet uit? Neem contact op!