Meer impact en klanten met de 4-staps Karmic Marketing formule

Voor coaches & therapeuten die NIET van verkopen houden

Download nu dit mega waardevolle GRATIS e-book (34 pagina’s) en ontdek hoe je de natuurwetten kunt inzetten voor jouw missie!

200523_brandingshootdag-lotte-025 kopie

Wat is Karmic Marketing?

Het zijn de activiteiten die je doet om nieuwe klanten te werven voor je product of dienst, door gebruik te maken van… karma. Het gaat niet over spiritualiteit, maar over kwantumfysica. Over oorzaak en gevolg. Ontdek in dit e-book hoe je de wetten van de natuur kunt inzetten voor jouw mooie missie!

 

Hoe werkt kwantumfysica?

Een kwantum is de kleinst mogelijke hoeveelheid van materie. Het is door mensen niet waar te nemen. Op dit niveau kun je dingen die gebeuren beïnvloeden door je intentie (weten wat je wilt). Vervolgens krijg je wat je wilt op moleculair niveau en dit groeit uit tot je het kunt waarnemen. Je kunt het vergelijken met een zwangerschap. Negen maanden na de bevruchting, wordt er een mini mensje geboren. Uiteindelijk groeit het uit tot volwassene.

Karmic marketing succesverhalen

De principes van Karmic Marketing zijn eeuwenoud, maar ze werken nog steeds! Warren Buffet, een van de rijkste personen op aarde en zeer succesvolle investeerder, kocht in 2009 een bedrijf dat middels Karmic Marketing gegroeid was van een klein bedrijf met 3 personen naar een groot bedrijf met een jaarlijkse omzet van 250 miljoen dollar.

Deze formule wordt door steeds meer invloedrijke organisaties wereldwijd geïmplementeerd zoals British Airways, Bumble and Bumble (cosmetica & wellness producten), Asian Infrastructure Investment Bank en vele andere Westerse bedrijven. Karmic marketing betekent méér service voor alle belanghebbenden én levert meer omzet en winst op.

Win-win-win-win-win. 

Heb ik je interesse gewekt? ;-)

Ik heb goedkeuring van mijn mentor Alex Mandossian om de Karmic marketing formule, met je te delen in mijn nieuwste e-book. Zijn mentor, Geshe Michael Roach, was 21 jaar in de leer in Tibetaanse kloosters en kreeg vervolgens de opdracht om de karmic principes in het geheim in het Amerikaanse bedrijfsleven toe te passen. 

Het resultaat… dat heb ik je net al verklapt. Het diamanten bedrijf groeide super succesvol en trok uiteindelijk de aandacht van super investeerder Warren Buffet.

200525_brandingshootdag-lotte_extra4

Inkijkexemplaar