Ontvang GRATIS mijn e-book

Hoe je kunt groeien in klanten én impact, zelfs als je een hekel hebt aan verkopen

34 pagina’s tellende e-book inclusief de bewezen Karmic Marketing formule hoe je in 4 simpele stappen de natuurwetten kunt inzetten voor jouw mooie missie!
 
Vul eenvoudig je naam en e-mailadres in en je leert o.a.:👇🏼
  • De enige 3 dingen die elk bedrijf doet om succesvol te zijn
  • Hoe je je sociale invloed x 10 kunt vergroten
  • Bewuste acties van waardering om sneller te manifesteren

👥   343 ondernemers gingen je voor!

karmic-marketing-formule-ebook-mockup

A powerhouse of digital marketing and business genius, Lotte Schoots is a woman you want on your side. She’s heart-centered, results-oriented, and beyond brilliant.”

ALEX MANDOSSIAN
Founder of MarketingOnline.com

Wat is Karmic Marketing?

Het zijn de activiteiten die je doet om nieuwe klanten te werven voor je product of dienst, door gebruik te maken van… karma. Het gaat niet over spiritualiteit, maar over kwantumfysica. Over oorzaak en gevolg. Ontdek in dit e-book hoe je de wetten van de natuur kunt inzetten voor jouw mooie missie!

Karmic marketing…
💎 vergroot je sociale invloed exponentieel
💎 is gebaseerd op het win-win-win-win-win principe
💎 is in lijn met de natuurwetten

 

Hoe werkt kwantumfysica?

Een kwantum is de kleinst mogelijke hoeveelheid van materie. Het is door mensen niet waar te nemen. Op dit niveau kun je dingen die gebeuren beïnvloeden door je intentie (weten wat je wilt). Vervolgens krijg je wat je wilt op moleculair niveau en dit groeit uit tot je het kunt waarnemen. Je kunt het vergelijken met een zwangerschap. Negen maanden na de bevruchting, wordt er een mini mensje geboren. Uiteindelijk groeit het uit tot volwassene.

Karmic marketing succesverhalen

De principes van Karmic Marketing zijn eeuwenoud, maar ze werken nog steeds! Warren Buffet, een van de rijkste personen op aarde en zeer succesvolle investeerder, kocht in 2009 een bedrijf dat middels Karmic Marketing gegroeid was van een klein bedrijf met 3 personen naar een groot bedrijf met een jaarlijkse omzet van 250 miljoen dollar.

Deze formule wordt door steeds meer invloedrijke organisaties wereldwijd geïmplementeerd zoals British Airways, Bumble and Bumble (cosmetica & wellness producten), Asian Infrastructure Investment Bank en vele andere Westerse bedrijven. Karmic marketing betekent méér service voor alle belanghebbenden én levert meer omzet en winst op.

Win-win-win-win-win. 

Heb ik je interesse gewekt? ;-)

Ik heb goedkeuring van mijn mentor Alex Mandossian om de Karmic marketing formule, met je te delen in mijn nieuwste e-book. Zijn mentor, Geshe Michael Roach, was 21 jaar in de leer in Tibetaanse kloosters en kreeg vervolgens de opdracht om de karmic principes in het geheim in het Amerikaanse bedrijfsleven toe te passen. 

Het resultaat… dat heb ik je net al verklapt. Het diamanten bedrijf groeide super succesvol en trok uiteindelijk de aandacht van super investeerder Warren Buffet.

Ontvang dit mega waardevolle GRATIS e-book (34 pagina’s) NU in je inbox! ⤵️

200525_brandingshootdag-lotte_extra4

Met lieve groet,

Met Sparkle Digital helpt Lotte Schoots high-impact therapeuten en coaches groeien in klanten met een bewezen systeem

© 2019-2021 Sparkle Digital. Alle rechten voorbehouden.

Om je beter en persoonlijker te helpen maakt Sparkle Digital gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het cookiebeleid. Meer informatie