Hoeveel ‘Super Happy Fundays’ Heb Jij In Een Jaar?

Afgelopen week heb ik me 3 dagen samen met 400 ondernemers, van jong tot oud, ondergedompeld in de wereld van internetondernemen. Eelco de Boer deelde tijdens het seminar #VoorAltijdVrij zijn modellen, strategieën en inzichten. Met een Inner Circle die bestaat uit onder andere Dean Jackson, Joe Polish & Richard Branson, keek ik hier enorm naar uit!

Mijn persoonlijke hoogtepunt was de videocall met Dean Jackson oftewel de Marketing Boeddha. Hij is de bedenker van de ‘Opt-in’ pagina en bekend door de uitspraak ‘the money is in the list’.

Tot mijn verbazing deelde hij vooral vrijheidstips in plaats van marketing tips. Hij introduceerde ons onder andere met het principe van ‘Super Happy Fundays’. In plaats van je sociale afspraken in je bomvolle agenda te proppen, plan je een keer per 2/3 weken een HELE dag vrij.

Vervolgens maak je twee lijstjes:
1. Who are the people that bring you joy? E.g. family, friends.
2. What activities bring you joy? Which circumstances do you like?

Het resultaat is dat je méér tijd spendeert met de mensen die echt belangrijk voor je zijn. En dat je juist meer productief wordt door het ‘Vacation Syndrome’.

Investeer in ervaringen! Geld herinner je je niet.

In een ander blogartikel lees je al mijn 105 inzichten na dit seminar.

Delen via

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Hi there!

Ik ben Lotte Schoots

Business & marketing strateeg voor purpose-driven ondernemers. Gespecialiseerd in digitale strategie. Eigenaar van organisatie-adviesbureau Sparkle Digital. 

Ik help jou groeien in omzet & impact en zorg voor meer rust & focus.

Je vindt me het meeste op Instagram (@lotteschoots). Bijna dagelijks vlog ik hier over mijn leven als ondernemer.

P.s. zijn we al geconnect op LinkedIn?

De nieuwste posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om je beter en persoonlijker te helpen, maakt Sparkle Digital gebruik van cookies. Als je verdergaat op deze website, ga je akkoord met het cookiebeleid. Meer informatie