Blog

Hoeveel ‘Super Happy Fundays’ Heb Jij In Een Jaar?

Afgelopen week heb ik me 3 dagen samen met 400 ondernemers, van jong tot oud, ondergedompeld in de wereld van internetondernemen. Eelco de Boer deelde tijdens het seminar #VoorAltijdVrij zijn modellen, strategieën en inzichten. Met een Inner Circle die bestaat uit onder andere Dean Jackson, Joe Polish & Richard Branson, keek ik hier enorm naar uit!

Mijn persoonlijke hoogtepunt was de videocall met Dean Jackson oftewel de Marketing Boeddha. Hij is de bedenker van de ‘Opt-in’ pagina en bekend door de uitspraak ‘the money is in the list’.

Tot mijn verbazing deelde hij vooral vrijheidstips in plaats van marketing tips. Hij introduceerde ons onder andere met het principe van ‘Super Happy Fundays’. In plaats van je sociale afspraken in je bomvolle agenda te proppen, plan je een keer per 2/3 weken een HELE dag vrij.

Vervolgens maak je twee lijstjes:
1. Who are the people that bring you joy? E.g. family, friends.
2. What activities bring you joy? Which circumstances do you like?

Het resultaat is dat je méér tijd spendeert met de mensen die echt belangrijk voor je zijn. En dat je juist meer productief wordt door het ‘Vacation Syndrome’.

Investeer in ervaringen! Geld herinner je je niet.

In een ander blogartikel lees je al mijn 105 inzichten na dit seminar.

Deel dit via:

Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print

Deel je grootste inzicht in een reactie hieronder:

Hi, ik ben Lotte

Als business coach help ik mental health therapeuten en coaches van verborgen schat naar een stralende diamant… en zelfs wereldverbeteraar. 

Lees meer >

Wil je de Karmic Marketing Secrets ontdekken om je bedrijf én impact te boosten?

Ben je er klaar voor om meer impact te maken en meer mensen te helpen?

Nieuwste blogs

Wekelijkse inspiratie in je inbox

Krijg toegang tot Lotte’s nieuwste podcast en waardevolle inspiratie in je mail.

Om je beter en persoonlijker te helpen maakt Sparkle Digital gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het cookiebeleid. Meer informatie