Blog

Gemiste kans?

Gister liep ik m’n dagelijkse rondje buiten om mijn hoofd leeg te maken. Aan de voet van de Erasmusbrug trof het onderstaande… Ik ben heel benieuwd wat de visie achter deze (online) marketing actie is van de Port of Rotterdam (i.v.m. de Wereldhavendagen).

Borrowed land
Likes op Facebook zijn tegenwoordig bijna niets meer waard. Je moet betalen om je fans je berichten te laten zien. Dit wordt alleen maar extremer met de introductie van het 2.0 design.

En uiteindelijk weet je nooit wie je fans daadwerkelijk zijn, want Facebook is eigenaar van de data en geeft deze informatie niet vrij. Laurens van Wesep weet hier alles van… 35.000 fans ineens foetsie.

Op het moment dat je e-mailadressen verzamelt middels een winactie (bijv. ga naar jouwsite.nl/win), dan ben jij zelf eigenaar van de contactgegevens van je fans! En kun je ze mailen wanneer je wilt. Als je wilt kun je de e-mailadressen alsnog importeren als doelgroeplijst voor FB ads.

Of wat dacht je van een speciale hashtag promoten? Die werkt zowel op Instagram, LinkedIn als Twitter. En onder degene die een foto deelt met de hashtag een leuke prijs verloten? Denk aan hashtag #whd19.

Volgend jaar een nieuwe kans! 

Deel dit via:

Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print

Deel je grootste inzicht in een reactie hieronder:

Hi, ik ben Lotte

Als business coach help ik mental health therapeuten en coaches van verborgen schat naar een stralende diamant… en zelfs wereldverbeteraar. 

Lees meer >

Nieuw: Karmic Marketing

Wil je ontdekken hoe je in 4 bewezen stappen de natuurwetten kunt inzetten voor jouw mooie missie?

Ja, ik ben benieuwd! >

Wil je meer impact en meer mensen helpen én ben je klaar voor verandering?

Nieuwste blogs

Ontvang mijn e-book tijdelijk GRATIS 

Hoe je kunt groeien in klanten én impact, zelfs als je een hekel hebt aan verkopen

34 pagina’s tellende e-book inclusief de bewezen Karmic Marketing formule hoe je in 4 bewezen stappen de natuurwetten kunt inzetten voor jouw mooie missie!
 
Vul eenvoudig je naam en e-mailadres in en je ontvangt meteen het e-book (pdf) in je inbox:👇🏼

👥   Al 200+ anderen gingen je voor!

Om je beter en persoonlijker te helpen maakt Sparkle Digital gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het cookiebeleid. Meer informatie