Blog

Facebook 2.0 | Ben jij klaar voor de grote veranderingen?

Heb jij al nagedacht over je (nieuwe) Facebook strategie? Afgelopen mei kondigde Facebook voor 2019 grote veranderingen aan. Zo krijgt het platform een nieuw jasje, gaan Verhalen (stories) een belangrijke rol krijgen en wordt de traditionele nieuwsfeed meer verborgen.

Het blijft echter niet bij een frisse nieuwe look, want de focus van het platform verschuift naar groepen en events. Zowel op de site als in de app gaan die een prominentere rol spelen in wat gebruikers voorgeschoteld gaan krijgen.

Het was al een trend van de afgelopen jaren, dat een steeds kleiner percentage van je Bedrijfspagina volgers je berichten te zien kreeg. Je werd gedwongen om te adverteren als je deze personen alsnog wilde bereiken met je bericht. Doordat berichten van Facebookpagina’s straks alleen onder een aparte tab te vinden zijn, zul je daar waarschijnlijk nog minder mensen mee gaan bereiken.

Hoe speel jij als ondernemer slim in op de nieuwe ontwikkelingen die er aankomen?

Deel dit via:

Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print

Deel je grootste inzicht in een reactie hieronder:

Hi, ik ben Lotte

Als business coach help ik mental health therapeuten en coaches van verborgen schat naar een stralende diamant… en zelfs wereldverbeteraar. 

Lees meer >

Wil je de Karmic Marketing Secrets ontdekken om je bedrijf én impact te boosten?

Ben je er klaar voor om meer impact te maken en meer mensen te helpen?

Nieuwste blogs

Wekelijkse inspiratie in je inbox

Krijg toegang tot Lotte’s nieuwste podcast en waardevolle inspiratie in je mail.

Om je beter en persoonlijker te helpen maakt Sparkle Digital gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het cookiebeleid. Meer informatie