Ervaringen

Deze ondernemers gingen je o.a. voor...
"Wauw, wat ben ik dankbaar dat ik mijzelf een coachingstraject van Lotte cadeau heb gedaan. Zij heeft er voor gezorgd dat ik met een afstand naar mijn bedrijf heb kunnen kijken en de juiste beslissingen heb kunnen maken. Beslissingen die zorgen voor meer rust en overzicht in mijn bedrijf en een omzet van 15k naar 75k door een goed uitgedacht aanvalsplan voor 2020.

Dit komt door het aanbieden van de juiste producten met de juiste prijzen mét de ideale klant in mijn achterhoofd. Verder heeft Lotte mij geholpen met praktische vraagstukken waar ik als ondernemer vaak alleen mee worstel: hoe ga ik om met klanten die annuleren? Hoe kan ik de beste prijs onderhandelen met mijn leveranciers? De investering van het hebben van een coach als Lotte is heb ik nu in drievoud al terugverdiend. Ik heb in 2019 o.a. twee retreats in Zweden georganiseerd én een retreat op Bali. Mijn droom is uitgekomen!!!

Ik voel dat ik nu weer de juiste focus heb en zoveel energie en inspiratie heb om in en aan mijn bedrijf te werken."
Corona Meerman
CoronaMeerman.com • Heart-opening Retreats & Events
Voordat ik bij Lotte kwam, was mijn agenda overvol. Ik was hartstikke druk met van alles, maar niet perse met de groei van mijn bedrijf. Ik stond stil en had behoefte aan meer voldoening en diepgang. Mijzelf door ontwikkelen. Ik was op zoek naar meer richting en meer focus. Hoe profileer ik mij op de juiste manier op de markt? Ik wist niet waar ik moest beginnen.

Ik had Lotte een maandje erover ontmoet tijdens een netwerkborrel en zag regelmatig haar updates op social media voorbijkomen. Nadat ik sprak met een collega-ondernemer die goede resultaten behaalde met de adviezen van Lotte, besloot ik voor Sparkle Digital te kiezen.

Lotte heeft mij geholpen met het aanscherpen van mijn bedrijfsstrategie en het bepalen van mijn ideale klant. Hiervoor gebruikte zij eenvoudige modellen, waardoor ik nu veel meer focus en helderheid heb.

Het resultaat is dat ik nu eenvoudig mijn ideale klanten binnen haal en zelfs ‘nee’ zeg tegen opdrachten die niet bij mij passen! Ook kan ik nu vol zelfvertrouwen en krachtig anderen vertellen wat ik doe. Ik kreeg zelfs het compliment tijdens de BNI netwerkochtend dat ik zo duidelijk mijn bedrijf kan pitchen.
Linda Straathof
LinStra Fotografie • Professionele fotografie voor MKB bedrijven
"Het liefst houd ik mij zoveel mogelijk bezig met mijn passie: mensen helpen zich gelukkig te laten voelen. Daar boek ik hele goede resultaten mee. Maar daarnaast ben ik natuurlijk ook ondernemer.

In het ondernemen had ik wat blinde vlekken. Lotte heeft me tijdens het coachingstraject geholpen deze inzichtelijk te maken, zodat ik meer focus en rust heb gekregen in mijn onderneming. Dit heeft me meer structuur opgeleverd en daarnaast heeft mijn omzet een flinke boost gekregen.

Ik heb de samenwerking met Lotte als prettig ervaren. Ze is een fijne persoonlijkheid en ze weet waar ze het over heeft. Voor mij was het doorslaggevend dat Lotte zich goed kon inleven in mijn diensten en klanten. Ze heeft advies gegeven waar ik ook echt iets mee kon. Ik kan de samenwerking met Lotte dan ook zeker aanraden!"
Ruben van der Poel
INNER WOLF • Healing & Hypnotherapie
"Voordat ik de 1 op 1 VIP dag had bij Lotte, was ik totaal het overzicht kwijt. Ik ben van nature al vrij chaotisch en vooral structuur houd ik van, maar daar heb ik hulp bij nodig. Ik had dus behoefte aan overzicht, structuur en focus. Ik heb Lotte leren kennen op Bali en Lotte is echt heel erg goed in wat ze doet. Het is haar passie en dat voel je. Dat maakte het voor mij makkelijk om voor Lotte te kiezen, ik had al het vertrouwen in deze 1 op 1 VIP dag. Lotte heeft me vooral veel inzicht gegeven in mijn producten en wie mijn ideale klant is. Toen dat op zijn plek viel, vielen er heel veel stukjes op zijn plek. Want dan is alles vrij ‘logisch’.

Ik vond de manier waarop Lotte mij begeleidde super fijn, ze stelde me de juiste vragen en had hele fijne modellen bij wat lastigere vragen. Ze heeft me super fijne en praktische handvaten gegeven. Voor nu heeft het me super veel rust en overzicht gegeven, het resultaat van onze dag samen is dat mijn prijzen omhoog zijn gegaan en ik meteen aan de slag ben gegaan met mijn nieuwe website. De focus is terug en ik weet precies op wie ik me moet richten! Heerlijk gevoel.

Tijdens de kennismaking had ik wel een beetje twijfels, maar dat lag aan mijn financiële situatie en niet aan Lotte haar kunnen. Ik wist dan ook precies dat als ik wilde groeien, deze dag mij ontzettend zou gaan dienen. En dat is ook het geval.

Je kan dit echt aan Lotte overlaten, zij is zo goed in wat ze doet. Mij heeft het ontzettend geholpen."
Melissa Kanters
Mel's Creative Agency • Personal branding, Retreat capturing & Photography
"Voordat ik bij Sparkle Digital kwam, had ik behoefte aan iemand die echt mee keek in mijn bedrijf en mijn specifieke wensen, geen algemeenheden die ik al kende. Ik koos voor Lotte omdat ik op zoek was naar een vrouwelijke business coach. Ook sprak het me erg aan dat Lotte een strateeg is en geen coach.

Lotte heeft tijdens de VIP adviesdag rustig meegekeken en geluisterd naar wat ik doe en wat ik wil en hierop haar expertise losgelaten. Samen maakte we een plan van aanpak dat echt bij mij paste en haalbaar was .Het fijne aan de samenwerking vond ik de rust, het enthousiasme en de bevestiging van wat ik al deed.

De samenwerking met Lotte heeft me vooral een duidelijker richting in wat ik deed en doe opgeleverd, tips & tricks zodat ik meer kan halen uit mijn bedrijf. Zowel qua voldoening als financieel. Het resultaat is dat ik beter weet welke koers ik voer en wat de volgende stappen zijn. Dat ik nog zekerder ben van mijn bedrijf én mijn missie.

Het is altijd een dingetje een investering te doen, zolang je niet weet wat het je oplevert. Ik heb het als super fijn ervaren om te sparren met iemand die een andere expertise heeft en echt meedenkt/kijkt. Dat brengt je toch verder dan je denkt!"
Saskia Zeldenrust
IkVerwacht • Mama coach, Photography & Belly art
"In september 2019 had ik de behoefte om mijzelf als ondernemer en mijn werkzaamheden te evalueren: hoe ga ik te werk, wat kan er beter en wat heb ik ervoor nodig om te groeien. Ik heb toen besloten deel te nemen aan het online programma Build your digital foundation van Lotte, omdat zij betrouwbaar overkwam. Ze weet waar ze over praat, ze deelt fijne en handige waarden op haar site en social media. Daarnaast heeft ze een brede marketingachtergrond.

Build your digital foundation heeft er voor gezorgd dat ik meer inzicht heb in mijn bedrijf, waar wil ik heen als ondernemer en wat ik hiervoor nodig heb. Dit heb ik door vertaald naar een duidelijke strategie voor mijn bedrijf waarbij over elke stap is nagedacht: doelen, doelgroep en de klantreis! Vervolgens heb ik geleerd welke online marketing kanalen ik in welke fase van de klantreis kan inzetten. Met deze cursus heb ik letterlijk het strategisch fundament van mijn bedrijf gebouwd én een tactisch plan hoe en wanneer ik welke kanalen inzet. Én met welke boodschap.

Wat ik fijn vond aan het programma is dat Lotte alles heel fijn en rustig uitlegt! Je kan het op je gemak volgen wanneer het jou het beste uitkomt en wekelijks vragen stellen tijdens de Q&A als je het even niet snapt! Echter als je er resultaat uit het programma wilt halen besteed er dan minimaal 3 uur per week aan.

Als ondernemer is het belangrijk om je te ontwikkelen en durven te investeren. Durf je nog niet te investeren in 1-op-1 coaching, maar je wilt wel groeien met je bedrijf dan adviseer ik je in deze cursus te investeren! Je krijgt vanaf eerste module gelijk beter inzicht in je bedrijf."
Robin van Leeuwen
Jouw online marketeer • Advertising specialist
"Eind 2019 volgde ik het online 'Build your digital foundation' programma en dat is me goed bevallen! Lotte heeft het programma goed uitgedacht en makkelijk uitgewerkt. De 'online live momenten' geven je een motivatie boost en het sparren in een groep geeft nog meer inspiratie. Lotte is goed in wat ze doet en kan met haar onafhankelijke view nieuwe ideeën uit haar mouw schudden (ofwel kansen zien die je zelf wellicht niet meer ziet). Ik heb daardoor al toffe dingen kunnen toepassen in mijn strategie, wat heeft gezorgd voor meer bezoekers en een flinke verlaging van mijn bouncepercentage. Haar passie is duidelijk zichtbaar, ze staat klaar voor je vragen én is openminded, dat vind ik zelf ook erg fijn."
Mariëlle Markgraaff
The Green Guide • Inspiratie platform voor bewust leven
"Voordat ik aan de cursus "Build your digital foundation" begon, wist ik dat er veel te behalen viel op het gebied van positionering. Ik had vooral behoefte aan stappenplannen en duidelijke, stapsgewijze uitleg. Video’s leken me daarbij handig. Lotte kwam meteen al heel professioneel over, maar wel op een vriendelijke en behulpzame manier. Ze is spontaan, fijn in de omgang en aardig, maar ook heel intelligent en vakkundig. De online cursus heeft mij handvatten gegeven om de basis van mijn bedrijf te verstevigen. De live Q&A's vond ik een enorm waardevolle toevoeging, wekelijks kon je je vragen stellen aan Lotte én sparren met andere ondernemers. Het resultaat is dat ik nu mijn bedrijf aan het rebranden ben!"
NinaRosa Juffermans
Denkfabriek Agency • copywriting, graphic design en website ontwikkeling
Wil jij ook meer omzet & impact in minder tijd?
Deze bedrijven gingen je o.a. voor