Let op: coachingstrajecten volgeboekt t/m begin februari 2021. Het is wel mogelijk om zelf al te starten met de online training: Word een klantenmagneet

Blog

De digitale revolutie wacht op niemand! Ben jij digital-ready?

paul-siewert-1277432-unsplash

Het is van levensbelang voor elk bedrijf om online vindbaar en zichtbaar te zijn voor je ideale klant. In een tijd waarin we aan Google of Siri vragen waar de dichtstbijzijnde schoenmaker zit, waarin we nog maar amper live naar televisie kijken en generatie Z zelfs al niet meer gewoon ‘belt’ of mailt’, is flexibiliteit en aanpassingsvermogen van een bedrijf cruciaal.

Je moet als ondernemer snel kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. Nieuwe toetreders tot je markt kunnen uit onverwachte hoeken komen, maar ook klantgedrag verandert mega snel. Nieuwe kansen ontstaan door digitale ontwikkelingen.

Ondanks de digitalisering, of misschien wel dóór de digitalisering, is persoonlijk contact belangrijker dan ooit! Het aangaan van echte relaties met je klant, het opbouwen van een vertrouwensband, het delen van persoonlijke updates en content.

Laat jij de mogelijkheden van de digitale revolutie al voor je werken? Structureel (24/7) nieuwe leads generen? Continue optimalisaties op basis van data? Als ondernemer kun je niet langer je kop in het zand steken. Je moet mee gaan op de sneltrein die de digitale transformatie heet.

Het is als Business Strateeg & Digital Consultant mijn missie om ondernemers in staat te stellen hun bedrijf succesvol te laten groeien. Door met strategisch slimme acties in te spelen op de digitale ontwikkelingen en snel veranderende omstandigheden.

💖 Veel liefs,

P.s. abonneer je GRATIS op mijn podcast via Spotify, Apple Podcasts (iTunes) of Soundcloud en mis geen aflevering! 👇🏽👇🏽👇🏽

Deel deze blog via:

Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print

Ik ben benieuwd naar je grootste inzicht! Deel 'm in een reactie hieronder:

Hi, ik ben Lotte

 ⭐ Marketing strateeg (> 9,5 jaar) voor coaches & therapeuten

🎙 Host van de Sparkle Digital podcast (1.400+ DL)

💎 Karmic marketing expert

Lees meer >

Sparkle Digital podcast

Wil je groeien in klanten, focus én impact?

Elke week een nieuwe aflevering vol inspiratie en tips op het gebied van strategie én mindset.

Beluister nieuwste aflevering >

Nieuwste blogs

Volg mij op IG stories @LotteSchoots

[instagram-feed]

Ontvang mijn e-book NU gratis 

Hoe je kunt groeien in klanten én impact, zelfs als je een hekel hebt aan verkopen

34 pagina’s tellende e-book inclusief de bewezen Karmic Marketing formule hoe je in 4 bewezen stappen de natuurwetten kunt inzetten voor jouw mooie missie!
 
Vul eenvoudig je naam en e-mailadres in en je ontvangt meteen het e-book (pdf) in je inbox:👇🏼

👥   343 ondernemers gingen je voor!

Om je beter en persoonlijker te helpen maakt Sparkle Digital gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het cookiebeleid. Meer informatie