Blog

De digitale revolutie wacht op niemand! Ben jij digital-ready?

Het is van levensbelang voor elk bedrijf om online vindbaar en zichtbaar te zijn voor je ideale klant. In een tijd waarin we aan Google of Siri vragen waar de dichtstbijzijnde schoenmaker zit, waarin we nog maar amper live naar televisie kijken en generatie Z zelfs al niet meer gewoon ‘belt’ of mailt’, is flexibiliteit en aanpassingsvermogen van een bedrijf cruciaal.

Je moet als ondernemer snel kunnen inspelen op veranderende omstandigheden. Nieuwe toetreders tot je markt kunnen uit onverwachte hoeken komen, maar ook klantgedrag verandert mega snel. Nieuwe kansen ontstaan door digitale ontwikkelingen.

Ondanks de digitalisering, of misschien wel dóór de digitalisering, is persoonlijk contact belangrijker dan ooit! Het aangaan van echte relaties met je klant, het opbouwen van een vertrouwensband, het delen van persoonlijke updates en content.

Laat jij de mogelijkheden van de digitale revolutie al voor je werken? Structureel (24/7) nieuwe leads generen? Continue optimalisaties op basis van data? Als ondernemer kun je niet langer je kop in het zand steken. Je moet mee gaan op de sneltrein die de digitale transformatie heet.

Het is als Business Strateeg & Digital Consultant mijn missie om ondernemers in staat te stellen hun bedrijf succesvol te laten groeien. Door met strategisch slimme acties in te spelen op de digitale ontwikkelingen en snel veranderende omstandigheden.

Photo credits: Paul Siewert

Deel dit via:

Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print

Deel je grootste inzicht in een reactie hieronder:

Hi, ik ben Lotte

Als business coach help ik mental health therapeuten en coaches van verborgen schat naar een stralende diamant… en zelfs wereldverbeteraar. 

Lees meer >

Wil je de Karmic Marketing Secrets ontdekken om je bedrijf én impact te boosten?

Ben je er klaar voor om meer impact te maken en meer mensen te helpen?

Nieuwste blogs

Wekelijkse inspiratie in je inbox

Krijg toegang tot Lotte’s nieuwste podcast en waardevolle inspiratie in je mail.

Om je beter en persoonlijker te helpen maakt Sparkle Digital gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het cookiebeleid. Meer informatie