Blog

Waarom je bedrijf nooit sneller dan jij kan groeien

CLO_1978 kopie

Download je elk e-book over marketing, branding & communicatie? Heb je al vele business workshops en trainingen gevolgd om je bedrijf te laten groeien? Maar levert het niet het resultaat op dat je verlangt? In deze blog leer je waarom je bedrijf nooit sneller dan jij kan groeien en hoe jij als persoon kunt groeien.

Toen ik mijn bedrijf startte in 2019, dacht ik alles te weten over business strategieën en online marketing tactieken. Let’s go!

Wat ik toen alleen nog niet wist, is dat je bedrijf nooit sneller dan jij kan groeien. Ik wist wel wát ik moest doen, maar had allerlei angsten om het ook daadwerkelijk te doen.

Een van mijn grootste lessen van het starten met ondernemen, is dat je meteen vanaf het begin moet starten met marketing & sales. Je hebt geen website, visitekaartje of logo nodig om hiermee te starten. Ergens wist ik dit wel, maar ik had allerlei belemmerende overtuigingen om dit niet te doen. Ik ben een ervaren online marketing expert en wil pas over mijn bedrijf vertellen wanneer mijn website en online marketing “perfect” is.

Dit was de tweede les. Actie (vooruitgang) boven perfectie. Mijn million dollar mentor Alex Mandossian heeft hier een mooie quote voor:

Better sloppy success, than perfect mediocrity

Alex Mandossian

Ik zie dit ook terug bij mijn klanten. Angst voor verandering. 100 redenen waarom mijn adviezen niet doorgevoerd kunnen worden. Ja, maar…

Daarom zeg ik ook altijd tijdens een kennismakingsgesprek met potentiële klanten: “Mijn advies is zo goed als wat jij ermee doet”.

Whether you think you can or cant, you are right.

Je bedrijf kan nooit sneller groeien dan jij, omdat jouw belemmerende overtuigingen je tegen houden actie te ondernemen. Strategieën uit te voeren. Tactieken te implementeren.

Tijdens de Millionaire Mind Intensive leerde ik de wetenschappelijke onderbouwing van deze patronen.

Gedachten > Gevoelens > Acties > Resultaten

Success Resources

Wat ik altijd deed, op het moment dat ik niet happy wat met mijn resultaten was harder werken. Zo hard, dat ik overspannen werd en tegen een burn-out aan zat.

Afgelopen jaar leerde ik, dat mijn acties ontstaat vanuit mijn gevoelens. En dat mijn gevoelens het gevolg zijn van mijn gedachten.

En dan vraag je je waarschijnlijk af. Waar zijn je gedachten het gevolg van?

Je mindfile! Oftewel, je onderbewuste brein. Het zit vol met ondersteunende en belemmerende overtuigingen dat je gedurende je leven gecreëerd hebt op basis van je positieve en negatieve ervaringen.

Wil je dus je resultaten veranderen, zul je je belemmerende overtuigingen moeten ombuigen naar ondersteunende overtuigingen. Zodat je niet vanuit angst maar vanuit geloof acties gaat uitvoeren.

Remember: of je nu denkt dat je het kan of niet kan, je hebt altijd gelijk!

Key point: werk aan je persoonlijke ontwikkeling!

Veranderen je gedachten. Vergroot je comfort zone. Overwin angsten.

Je hoeft geen dingen te doen tegen je kernwaardes in. Probeer dagelijks eens iets nieuws te doen, wat je nog nooit gedaan hebt. Bijvoorbeeld neem je eerste Instagram story video op en post hem meteen. Neem eens een andere route naar huis. Kook een nieuw gerecht.

What doesn’t kill you makes you stronger!

Ondernemerschap is eerst geloven, dan pas zien. Dus verminder je angsten en versterk je geloof. Des te sneller bouw je jouw droom bedrijf!

💖 Veel liefs,

P.s. abonneer je GRATIS op mijn podcast en mis geen aflevering! 👇🏽👇🏽👇🏽

Deel deze blog via:

Ik ben benieuwd naar je grootste inzicht! Deel 'm in een reactie hieronder:

Hi, ik ben Lotte

♥️ Business mentor voor hart-gedreven ondernemers

⭐ Marketing strateeg (11+ jaar ervaring)

Sparkle Digital podcast

Al meer dan 6.300 downloads!

Nieuwste blogs

Ontvang gratis soul journey

💓 Ik geloof dat iedereen hier op aarde is met een missie. En dat je bedrijf een voertuig is voor het leveren van je missie en delen van je boodschap. Zodat je vervuld voelt met de groeiende impact die je maakt én leeft in sensual abundance.👇🏼
Om je beter en persoonlijker te helpen maakt Sparkle Digital gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het cookiebeleid. Meer informatie