Blog

Van de corporate wereld naar hart-gedreven ondernemen & vrijheid

IMG_1170

Hoe bijzonder om 13 jaar nadat zowel Corona als ik begonnen zijn met de opleiding Bedrijfskunde in Rotterdam nu fulltime ondernemer zijn.

We hebben allebei een tussenstop gemaakt in de corporate wereld om vervolgens te beseffen: “We springen in het diepe en volgen ons hart!”.

In de nieuwste podcast hebben we het over onze eigen processen in deze keuzes, over de andere aanpak die we daarin hebben gehad, over wat ons heeft geholpen als ondernemers en als mens, wat belangrijk is om op te focussen in je bedrijf en over de 6 human needs zoals Tony Robbins ze beschrijft en dat ondernemerschap gaat over opereren op alle 4 de bewustzijnslagen: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch. En wanneer dat in balans is succes vanzelf ontstaat!

Ga naar je favoriete podcast app en zoek naar Sparkle Digital en luister naar aflevering #41.

Veel luisterplezier en laat je mij weten wat je ervan vond?

P.s. je kunt Corona Meerman volgen op: www.instagram.com/corona.meerman/ en bekijk coronameerman.com/soul-strategy.

💖 Veel liefs,

P.s. abonneer je GRATIS op mijn podcast en mis geen aflevering! 👇🏽👇🏽👇🏽

Deel deze blog via:

Ik ben benieuwd naar je grootste inzicht! Deel 'm in een reactie hieronder:

Hi, ik ben Lotte

♥️ Business mentor voor hart-gedreven ondernemers

⭐ Marketing strateeg (11+ jaar ervaring)

Sparkle Digital podcast

Al meer dan 6.300 downloads!

Nieuwste blogs

Ontvang gratis soul journey

💓 Ik geloof dat iedereen hier op aarde is met een missie. En dat je bedrijf een voertuig is voor het leveren van je missie en delen van je boodschap. Zodat je vervuld voelt met de groeiende impact die je maakt én leeft in sensual abundance.👇🏼
Om je beter en persoonlijker te helpen maakt Sparkle Digital gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het cookiebeleid. Meer informatie