Blog

Stel deze vraag als je persoonlijk of zakelijk wilt groeien

Lotte

? “Wat levert het me op? Hoe kan ik deze investering doen?”?

Tegenwoordig investeer ik zonder twijfel in een nieuwe storytelling cursus van € 200 of een nieuw business coachingstraject van € 3.000. Ik wéét namelijk dat ik die investering in veelvoud terugverdien.

Ook heb ik al een jaar een personal trainer, boek ik maandelijks een massage en doe ik regelmatig mee met (online) workshops zoals een cacao ceremonie, yoga masterclass of meditatie. Dit levert niet direct geld op, maar wel méér energie, rust en plezier. Waardoor ik veel meer waarde aan mijn coachingsklanten kan geven en een leukere vriendin/dochter/zus ben, dan wanneer ik gestresst ben.

Tot 2 jaar geleden was ik meer bezig met het prijskaartje. Wat kost het? Heb ik dat geld op dit moment op mijn bankrekening?

Van Tony Robbins leerde ik dat “de kwaliteit van je leven, afhangt van de kwaliteit van de vragen die je jezelf stelt”.

❌ Wat kost het me?
✅ Wat levert het me op?

Niet alleen financieel?, maar ook emotioneel❤️, mentaal ? en fysiek ?.

Word ik er blij van? ?
Geeft het me meer rust? ?
Slaap ik er beter door? ?
Voel ik me meer ontspannen??
Leer ik een nieuwe vaardigheid? ?

Ik heb al meerdere keren de magie mogen ervaren… Dat als je iets HEEL graag wilt, je enorm creatief wordt om alsnog het geld te verzamelen om de investering te doen.

En dat begint allemaal bij het besluit, dat je iets heel graag wilt. En vertrouwen te hebben dat het je linksom of rechtsom gaat lukken.

❌ Ik kan me dat niet veroorloven.
✅ Hoe kan ik deze investering doen?

Wellicht kun je in termijnen betalen?
Geld lenen?
Of een nieuw product of dienst lanceren?

▶️ Welke investering ga jij deze maand in jezelf doen?

💖 Veel liefs,

P.s. abonneer je GRATIS op mijn podcast en mis geen aflevering! 👇🏽👇🏽👇🏽

Deel deze blog via:

Ik ben benieuwd naar je grootste inzicht! Deel 'm in een reactie hieronder:

Hi, ik ben Lotte

♥️ Business mentor voor hart-gedreven ondernemers

⭐ Marketing strateeg (11+ jaar ervaring)

Sparkle Digital podcast

Al meer dan 4.600 downloads!

Nieuwste blogs

Ontvang gratis soul journey

💓 Ik geloof dat iedereen hier op aarde is met een missie. En dat je bedrijf een voertuig is voor het leveren van je missie en delen van je boodschap. Zodat je vervuld voelt met de groeiende impact die je maakt én leeft in sensual abundance.👇🏼
Om je beter en persoonlijker te helpen maakt Sparkle Digital gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het cookiebeleid. Meer informatie