Blog

Sta jij aan het stuur van jouw leven?

namfon-dil-zichtbaarheidscoach

Denk je vaak ‘is dit het nou’? Voel je je regelmatig hulpeloos? Ben je afhankelijk van anderen om je goed te voelen? En heb je het gevoel dat je niets kunt veranderen aan de rat race waar je in zit? Dan is deze podcast een must-listen!

? Je kunt deze podcast ook downloaden en gratis beluisteren via iTunes (Apple Podcasts) en Spotify.

Zichtbaarheidscoach Namfon Dil deelt in deze podcast een heel persoonlijk verhaal, waarin ze vertelt hoe een levensveranderende gebeurtenis haar juist duwde in de richting van haar levensmissie.

In deze podcast hebben we een openhartig gesprek over persoonlijk leiderschap, authenticiteit, zelf-liefde en grenzen stellen & bewaken.

Wil je meer weten over hoe Namfon je verder kan helpen? Ga naar www.NamfonDil.nl of contact haar via Instagram @NamfonDil.

💖 Veel liefs,

P.s. abonneer je GRATIS op mijn podcast en mis geen aflevering! 👇🏽👇🏽👇🏽

Deel deze blog via:

Ik ben benieuwd naar je grootste inzicht! Deel 'm in een reactie hieronder:

Hi, ik ben Lotte

♥️ Business mentor voor hart-gedreven ondernemers

⭐ Marketing strateeg (11+ jaar ervaring)

Sparkle Digital podcast

Al meer dan 4.600 downloads!

Nieuwste blogs

Ontvang gratis soul journey

💓 Ik geloof dat iedereen hier op aarde is met een missie. En dat je bedrijf een voertuig is voor het leveren van je missie en delen van je boodschap. Zodat je vervuld voelt met de groeiende impact die je maakt én leeft in sensual abundance.👇🏼
Om je beter en persoonlijker te helpen maakt Sparkle Digital gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het cookiebeleid. Meer informatie