Blog

Know. Like. Trust.

know, like & trust

Heb jij ooit iets online aangeschaft bij een bedrijf dat je nog niet kende, ZONDER dat je op zoek bent gegaan naar reviews? Waarschijnlijk niet.

Ervaringen van anderen zijn super belangrijk voor het aantrekken van nieuwe klanten. Jij kunt wel vinden dat je goed bent in X, Y of Z, maar het is veel krachtiger als je klanten dit zeggen. Hiermee geven ze potentiële klanten vertrouwen in jou en kan dit net het laatste zetje zijn!

?TIP: Verzamel aanbevelingen op LinkedIn. Het mooie van reviews op dit platform is dat je klant dit plaatst vanuit zijn of haar profiel op jouw profiel. Dit verhoogt de betrouwbaarheid!

➡ Wanneer heb jij voor het laatst zelf om een review/testimonial/aanbeveling gevraagd?

💖 Veel liefs,

P.s. abonneer je GRATIS op mijn podcast en mis geen aflevering! 👇🏽👇🏽👇🏽

Deel deze blog via:

Ik ben benieuwd naar je grootste inzicht! Deel 'm in een reactie hieronder:

Hi, ik ben Lotte

♥️ Business mentor voor hart-gedreven ondernemers

⭐ Marketing strateeg (11+ jaar ervaring)

Sparkle Digital podcast

Al meer dan 6.300 downloads!

Nieuwste blogs

Ontvang gratis soul journey

💓 Ik geloof dat iedereen hier op aarde is met een missie. En dat je bedrijf een voertuig is voor het leveren van je missie en delen van je boodschap. Zodat je vervuld voelt met de groeiende impact die je maakt én leeft in sensual abundance.👇🏼
Om je beter en persoonlijker te helpen maakt Sparkle Digital gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het cookiebeleid. Meer informatie