Blog

Hoeveel ‘Super Happy Fundays’ Heb Jij In Een Jaar?

priscilla-du-preez-nF8xhLMmg0c-unsplash

Afgelopen week heb ik me 3 dagen samen met 400 ondernemers, van jong tot oud, ondergedompeld in de wereld van internetondernemen. Eelco de Boer deelde tijdens het seminar #VoorAltijdVrij zijn modellen, strategieën en inzichten. Met een Inner Circle die bestaat uit onder andere Dean Jackson, Joe Polish & Richard Branson, keek ik hier enorm naar uit!

Mijn persoonlijke hoogtepunt was de videocall met Dean Jackson oftewel de Marketing Boeddha. Hij is de bedenker van de ‘Opt-in’ pagina en bekend door de uitspraak ‘the money is in the list’.

Tot mijn verbazing deelde hij vooral vrijheidstips in plaats van marketing tips. Hij introduceerde ons onder andere met het principe van ‘Super Happy Fundays’. In plaats van je sociale afspraken in je bomvolle agenda te proppen, plan je een keer per 2/3 weken een HELE dag vrij.

Vervolgens maak je twee lijstjes:
1. Who are the people that bring you joy? E.g. family, friends.
2. What activities bring you joy? Which circumstances do you like?

Het resultaat is dat je méér tijd spendeert met de mensen die echt belangrijk voor je zijn. En dat je juist meer productief wordt door het ‘Vacation Syndrome’.

Investeer in ervaringen! Geld herinner je je niet.

In een ander blogartikel lees je al mijn 105 inzichten na dit seminar.

💖 Veel liefs,

P.s. abonneer je GRATIS op mijn podcast en mis geen aflevering! 👇🏽👇🏽👇🏽

Deel deze blog via:

Ik ben benieuwd naar je grootste inzicht! Deel 'm in een reactie hieronder:

Hi, ik ben Lotte

♥️ Business mentor voor hart-gedreven ondernemers

⭐ Marketing strateeg (11+ jaar ervaring)

Sparkle Digital podcast

Al meer dan 6.300 downloads!

Nieuwste blogs

Ontvang gratis soul journey

💓 Ik geloof dat iedereen hier op aarde is met een missie. En dat je bedrijf een voertuig is voor het leveren van je missie en delen van je boodschap. Zodat je vervuld voelt met de groeiende impact die je maakt én leeft in sensual abundance.👇🏼
Om je beter en persoonlijker te helpen maakt Sparkle Digital gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het cookiebeleid. Meer informatie