Blog

Gemiste kans?

03e7c701-b0e3-43a7-ad9b-7bda38e5caa0

Gister liep ik m’n dagelijkse rondje buiten om mijn hoofd leeg te maken. Aan de voet van de Erasmusbrug trof het onderstaande… Ik ben heel benieuwd wat de visie achter deze (online) marketing actie is van de Port of Rotterdam (i.v.m. de Wereldhavendagen).

Borrowed land
Likes op Facebook zijn tegenwoordig bijna niets meer waard. Je moet betalen om je fans je berichten te laten zien. Dit wordt alleen maar extremer met de introductie van het 2.0 design.

En uiteindelijk weet je nooit wie je fans daadwerkelijk zijn, want Facebook is eigenaar van de data en geeft deze informatie niet vrij. Laurens van Wesep weet hier alles van… 35.000 fans ineens foetsie.

Op het moment dat je e-mailadressen verzamelt middels een winactie (bijv. ga naar jouwsite.nl/win), dan ben jij zelf eigenaar van de contactgegevens van je fans! En kun je ze mailen wanneer je wilt. Als je wilt kun je de e-mailadressen alsnog importeren als doelgroeplijst voor FB ads.

Of wat dacht je van een speciale hashtag promoten? Die werkt zowel op Instagram, LinkedIn als Twitter. En onder degene die een foto deelt met de hashtag een leuke prijs verloten? Denk aan hashtag #whd19.

Volgend jaar een nieuwe kans! 

💖 Veel liefs,

P.s. abonneer je GRATIS op mijn podcast en mis geen aflevering! 👇🏽👇🏽👇🏽

Deel deze blog via:

Ik ben benieuwd naar je grootste inzicht! Deel 'm in een reactie hieronder:

Hi, ik ben Lotte

♥️ Business mentor voor hart-gedreven ondernemers

⭐ Marketing strateeg (11+ jaar ervaring)

Sparkle Digital podcast

Al meer dan 4.600 downloads!

Nieuwste blogs

Ontvang gratis soul journey

💓 Ik geloof dat iedereen hier op aarde is met een missie. En dat je bedrijf een voertuig is voor het leveren van je missie en delen van je boodschap. Zodat je vervuld voelt met de groeiende impact die je maakt én leeft in sensual abundance.👇🏼
Om je beter en persoonlijker te helpen maakt Sparkle Digital gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het cookiebeleid. Meer informatie