Blog

Facebook 2.0 | Ben jij klaar voor de grote veranderingen?

facebook 2.0

Heb jij al nagedacht over je (nieuwe) Facebook strategie? Afgelopen mei kondigde Facebook voor 2019 grote veranderingen aan. Zo krijgt het platform een nieuw jasje, gaan Verhalen (stories) een belangrijke rol krijgen en wordt de traditionele nieuwsfeed meer verborgen.

Het blijft echter niet bij een frisse nieuwe look, want de focus van het platform verschuift naar groepen en events. Zowel op de site als in de app gaan die een prominentere rol spelen in wat gebruikers voorgeschoteld gaan krijgen.

Het was al een trend van de afgelopen jaren, dat een steeds kleiner percentage van je Bedrijfspagina volgers je berichten te zien kreeg. Je werd gedwongen om te adverteren als je deze personen alsnog wilde bereiken met je bericht. Doordat berichten van Facebookpagina’s straks alleen onder een aparte tab te vinden zijn, zul je daar waarschijnlijk nog minder mensen mee gaan bereiken.

Hoe speel jij als ondernemer slim in op de nieuwe ontwikkelingen die er aankomen?

💖 Veel liefs,

P.s. abonneer je GRATIS op mijn podcast via Spotify of Apple Podcasts (iTunes) en mis geen aflevering! 👇🏽👇🏽👇🏽

Deel deze blog via:

Ik ben benieuwd naar je grootste inzicht! Deel 'm in een reactie hieronder:

Hi, ik ben Lotte

♥️ Business mentor voor hart-gedreven ondernemers

⭐ Marketing strateeg (11+ jaar ervaring)

Sparkle Digital podcast

Al meer dan 4.600 downloads!

Nieuwste blogs

Ontvang gratis soul journey

💓 Ik geloof dat iedereen hier op aarde is met een missie. En dat je bedrijf een voertuig is voor het leveren van je missie en delen van je boodschap. Zodat je vervuld voelt met de groeiende impact die je maakt én leeft in sensual abundance.👇🏼
Om je beter en persoonlijker te helpen maakt Sparkle Digital gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het cookiebeleid. Meer informatie