Let op: coachingstrajecten volgeboekt t/m begin februari 2021. Het is wel mogelijk om zelf al te starten met de online training: Word een klantenmagneet

Blog

4 ondernemerslessen na weekendje Rome

IMG_9857

Struggle je op dit moment met een mindere productiviteit en motivatie? Heb jij het gevoel dat je weinig tot geen vooruitgang boekt met je bedrijf? In deze blog deel ik mijn ondernemerslessen na een last-minute weekje vrij inclusief lang weekend Rome.

🎧 Je kunt deze podcast ook downloaden en gratis beluisteren via iTunes (Apple Podcasts) en Spotify.

Vrij spontaan besloot ik vorige week een week vrij te nemen. Ik merkte dat ik moe was, na een half jaar lang vol AAN te hebben gestaan. In mijn podcast deel ik mijn belangrijkste inzichten. In deze blog lees je de hoofdlijnen.

1. Rome is niet in één dag gebouwd

Dit klinkt misschien een open deur. Maar op het moment dat je daadwerkelijk met eigen ogen ziet, hoe groot het oude centrum van Rome is begrijp je pas écht de geschiedenisboeken. Het is alsof je door een heel groot open lucht museum loopt.

In élke straat vind je een gebouw van honderden, tot zelf duizenden jaren oud. Het een nog sierlijker en groter dan het ander. Het is mind-blowing. Ik kan er gewoon niet met mijn hoofd bij hoe die zonder hijskranen zijn.

Dit sluit perfect aan bij het Karmic Marketing principe: eerst zaaien, goed verzorgen en op een later moment kun je oogsten.

2. Er leiden meerdere wegen naar Rome

Hahah… nog een open deur. Ook dit kwartje valt pas écht als je er geweest bent. Op het moment dat je initiële plan niet succesvol is, verander niet je doel, maar verander je plan! Kies een andere afslag als je obstructies tegen komt op jouw weg. Met een omweg ben je er wellicht sneller.

Verander nooit je intentie of doel. Verander je strategie!

3. Neem elke 6 maanden minimaal een week “vakantie” om volledig op te laden

Net als dat je je telefoon dagelijks oplaadt en elk half jaar voorziet van een update zodat hij weer optimaal presteert, heb je als ondernemer ook regelmatig even een langere oplaad-periode nodig. Even een week UIT je bedrijf, je batterij volledig opladen. Zodat je daarna weer VOL energie en productiviteit door kunt knallen met je mooie missie.

4. Een nieuwe omgeving zorgt voor nieuwe prikkels en inspiratie

Door even een paar dagen weg te zijn uit je”normale” omgeving, bruis je van de nieuwe inspiratie. Er was zoveel moois te zien en beleven in Rome. Perfect om even UIT je hoofd te gaan en volop te genieten van het leven.

De nieuwe prikkels triggerde mijn creativiteit en zorgde ervoor dat ik helemaal in het NU was.

Je omgeving is sterker dan je wilskracht!

Wanneer ben JIJ er eigenlijk voor het laatst even tussenuit geweest?

💖 Veel liefs,

P.s. abonneer je GRATIS op mijn podcast via Spotify, Apple Podcasts (iTunes) of Soundcloud en mis geen aflevering! 👇🏽👇🏽👇🏽

Deel deze blog via:

Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print

Ik ben benieuwd naar je grootste inzicht! Deel 'm in een reactie hieronder:

Hi, ik ben Lotte

 ⭐ Marketing strateeg (> 9,5 jaar) voor coaches & therapeuten

🎙 Host van de Sparkle Digital podcast (1.400+ DL)

💎 Karmic marketing expert

Lees meer >

Sparkle Digital podcast

Wil je groeien in klanten, focus én impact?

Elke week een nieuwe aflevering vol inspiratie en tips op het gebied van strategie én mindset.

Beluister nieuwste aflevering >

Nieuwste blogs

Volg mij op IG stories @LotteSchoots

[instagram-feed]

Ontvang mijn e-book NU gratis 

Hoe je kunt groeien in klanten én impact, zelfs als je een hekel hebt aan verkopen

34 pagina’s tellende e-book inclusief de bewezen Karmic Marketing formule hoe je in 4 bewezen stappen de natuurwetten kunt inzetten voor jouw mooie missie!
 
Vul eenvoudig je naam en e-mailadres in en je ontvangt meteen het e-book (pdf) in je inbox:👇🏼

👥   343 ondernemers gingen je voor!

Om je beter en persoonlijker te helpen maakt Sparkle Digital gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het cookiebeleid. Meer informatie