Over

Sparkle Digital by Lotte Schoots

Sparkle Digital by Lotte Schoots

Mijn naam is Lotte en ik ben een multi-passionate met een passie voor de online wereld en impact maken. ❤️‍🔥

In 2013 studeerde ik af als Bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en in 2019 richtte ik online marketing bureau Sparkle Digital op.

Met als missie om hart-gedreven ondernemers en bedrijven te helpen hun aanbod aantrekkelijker en beter in de markt te zetten, zodat zij sneller + makkelijker meer mensen kunnen helpen.

Marketing consultant, Google Ads (SEA) expert voor missie-gedreven bedrijven

In de afgelopen 11+ jaar heb ik meer dan 100 bedrijven succesvol helpen groeien met online marketing advies en implementatie. Van start-ups to multinationals. E-commerce tot leadgeneratie. Campagnes van € 100 tot € 1.000.000 pm.

Je kunt me ook nog kennen als online marketeer. Die rol heb ik 2 jaar gehad aan bureauzijde als Managing Consultant bij Online Marketeers (nu Think Yellow). En daarvoor 6 jaar aan klantzijde bij online reisorganisatie Summit Travel.

Opdrachtgevers waar ik o.a. voor gewerkt heb:
Sunweb group, VNO-NCW, Landré, Kalibra (onderdeel van ENGIE), Kardex Remstar, de Nederlandse Kappersakademie, Beauty by Roos, HNK (Het Nieuwe Kantoor) en JANICE.

Lotte
7 weetjes over Lotte

1. Vrijheid + impact maken. Dit zijn mijn belangrijkste kernwaardes en de reden dat ik in 2019 koos voor ondernemerschap.

2. Multi-passionate. Als échte manifesting generator (met 20-34 kanaal in Human Design), heb ik passies en energie in overvloed. 

3. Introvert. Dit verwachten veel mensen niet van mij… Mijn batterij opladen doe ik in m’n eentje, het liefst met m’n voeten op het gras of in het water.

4. Formule 1 fanaat. Al ruim 20 jaar mis ik geen race. De fascinatie begon met Michael Schumacher en nu met Max Verstappen.

5. Rotterdam zit in mijn hart. Van mijn 18e tot 31e heb ik in Rotterdam gewoond. Sinds de zomer van 2021 ben ik weer terug in mijn geboortestad Tiel, voor meer rust, ruimte en groen.

6. Altijd in ontwikkeling. Wat mij kenmerkt is mijn eindeloze nieuwsgierigheid. Er gaat geen dag voorbij, waarin ik niet investeer in mijn persoonlijke ontwikkeling. Voor mij geldt: groei = geluk. Ik lees 5 boeken tegelijk, aangevuld met dagelijkse podcasts, trainingen en workshops. Romans zul je niet op mijn nachtkastje vinden…

7. Energiewerk. Vanaf 2022 geef ik ook soul business retreats en recent ben ik het nieuwe label Sparkle Inside gestart waarin ik 1:1 reiki sessies geef en feminine events organiseer met o.a. cacao & soul journeys als tool.

Ontvang gratis soul journey

💓 Ik geloof dat iedereen hier op aarde is met een missie. En dat je bedrijf een voertuig is voor het leveren van je missie en delen van je boodschap. Zodat je vervuld voelt met de groeiende impact die je maakt én leeft in sensual abundance.👇🏼
Om je beter en persoonlijker te helpen maakt Sparkle Digital gebruik van cookies. Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het cookiebeleid. Meer informatie